CLC/TC 59X
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
77884 | EN IEC 60704-2-11:2025 | Elektrische Geräte für den Hausgebrauch und ähnliche Zwecke – Prüfvorschrift für die Bestimmung der Luftschallemission – Teil 2-11: Besondere Anforderungen für elektrisch betriebene Küchenmaschinen | Standarts spēkā |
46035 | LVS EN 62552-3:2020 | Mājsaimniecības aukstumiekārtas. Raksturlielumi un testēšanas metodes. 3.daļa: Enerģijas patēriņš un tilpums (IEC 62552-3:2015, modificēts) | Standarts spēkā |
44459 | LVS EN 61309:1995 | Dziļās tauku pannas lietošanai mājsaimniecībā - Darbības rādītāju noteikšana | Standarts spēkā |
78103 | EN IEC 63169:2020/A1:2025 | Appareils électrodomestiques et appareils de refroidissement et de réfrigération analogues - Conservation des aliments | Standarts spēkā |
59229 | LVS EN 50193-1:2016 | Elektriskie caurplūdes ūdens sildītāji. Veiktspējas mērīšanas metodes. 1.daļa: Vispārīgās prasības | Standarts spēkā |
75645 | LVS EN IEC 60704-2-13:2023 | Mājsaimniecības un līdzīga lietojuma elektroierīces. Testēšanas kodekss gaisā emitēta akustiskā trokšņa noteikšanai. 2-13.daļa: Īpašās prasības ēdiena gatavošanas tvaika izvades sistēmām (IEC 60704-2-13:2023) | Standarts spēkā |
63551 | LVS CLC/TR 50674:2018 | Mājsaimniecības elektroierīču verifikācijas vadlīnijas attiecībā uz energomarķējumu un ekodizainu | Standarts spēkā |
77380 | LVS EN IEC 60704-2-10:2024 | Mājsaimniecības un līdzīga lietojuma elektroierīces. Testēšanas kodekss gaisā emitēta akustiskā trokšņa noteikšanai. 2-10. daļa: Īpašās prasības plītīm, cepeškrāsnīm, tvaika krāsnīm, griliem un mikroviļņu krāsnīm (IEC 60704-2-10:2024) | Standarts spēkā |
50910 | LVS EN 60619:2002 +AC +A1/A2:2005 | Elektriskās ēdiena gatavošanas ierīces - Pārbaudes veiktspējas noteikšanai | Standarts spēkā |
67694 | LVS EN IEC 63169:2020 | Mājsaimniecības un līdzīga lietojuma dzesēšanas un saldēšanas elektroierīces. Pārtikas saglabāšana (IEC 63169:2020) | Standarts spēkā |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 695 ieraksta(-iem).