CEN/TC 463
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
76429 | LVS EN ISO 6888-2:2021/A1:2023 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 2.daļa: Metode, lietojot trušu plazmas/fibrinogēna agarizētu barotni. 1.grozījums (ISO 6888-2:2021/Amd 1:2023) | Standarts spēkā |
71277 | LVS EN ISO 7218:2024 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Vispārīgās prasības un norādījumi mikrobioloģiskām pārbaudēm (ISO 7218:2024) | Standarts spēkā |
68052 | LVS EN ISO 7932:2005/A1:2020 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Bacillus cereus baktēriju skaitīšanai. Koloniju skaitīšanas metode pie 30 °C. 1.grozījums: Izvēles testu iekļaušana (ISO 7932:2004/Amd 1:2020, koriģēta versija 2020-08) | Standarts spēkā |
78975 | prCEN ISO/TS 17728 rev | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Probenahmetechniken für die mikrobiologische Untersuchung von Lebensmittel- und Futtermittelproben | Izstrādē |
76517 | prEN ISO 11133 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette, Futtermittel und Wasser - Vorbereitung, Herstellung, Lagerung und Leistungsprüfung von Nährmedien und Reagenzien (ISO/DIS 11133:2025) | Aptauja slēgta |
76505 | prEN ISO 13136-1 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Nachweis, Isolierung und Charakterisierung von Shiga-Toxin bildenden Escherichia coli (STEC) - Teil 1: Horizontales Verfahren zum Nachweis und zur Isolierung von Shiga-Toxin bildenden Escherichia coli (STEC) (ISO/DIS 13136‑1:2024) | Aptauja slēgta |
76506 | prEN ISO 13136-2 | Microbiologie de la chaîne alimentaire - Détection, isolement et caractérisation des Escherichia coli producteurs de Shigatoxines (STEC) - Partie 2: Méthode horizontale pour la caractérisation d’isolats des Escherichia coli producteurs de Shigatoxines (STEC) (STEC) (ISO/DIS 13136‑2:2024) | Aptauja slēgta |
81536 | prEN ISO 16140-8 | Microbiology of the food chain — Method validation — Part 8: Protocol for the validation of alternative methods against a reference method for viruses or parasites | Izstrādē |
71607 | prEN ISO 20976-2 | Microbiologie de la chaîne alimentaire — Exigences et lignes directrices pour la réalisation des tests d'épreuve microbiologique — Partie 1: Tests de croissance pour étudier le potentiel de croissance, le temps de latence et le taux de croissance maximal | Izstrādē |
80572 | prEN ISO 22118 rev | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Polymerase-Kettenreaktion (PCR) zum Nachweis und zur quantitativen Bestimmung von pathogenen Mikroorganismen in Lebensmitteln - Leistungsmerkmale (ISO 22118:2011) | Izstrādē |
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 154 ieraksta(-iem).