CEN/TC 463
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
75544 | LVS EN ISO 16140-7:2024 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 7.daļa: Mikroorganismu identifikācijas metožu validācijas protokols (ISO 16140-7:2024) | Standarts spēkā |
59267 | LVS EN ISO 16140-6:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 6.daļa: Alternatīvu (patentētu) metožu validācijas protokols mikrobioloģiskās apstiprināšanas un tipizēšanas procedūrām (ISO 16140-6:2019) | Standarts spēkā |
59272 | LVS EN ISO 16140-5:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 5.daļa: Patentētu metožu faktoriālās starplaboratoriju validācijas protokols (ISO 16140-5:2020) | Standarts spēkā |
79974 | LVS EN ISO 16140-4:2020/A2:2025 | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory - Amendment 2: Protocol for single-laboratory validation of identification methods of microorganisms (ISO 16140-4:2020/Amd 2:2025) | |
74191 | LVS EN ISO 16140-4:2020/A1:2024 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 4.daļa: Protokols metodes validēšanai vienā laboratorijā. 1.grozījums: Lielāka testējamā parauga apjoma apstiprināšana kvalitatīvām metodēm (ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
59266 | LVS EN ISO 16140-4:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 4.daļa: Protokols metodes validēšanai vienā laboratorijā (ISO 16140-4:2020) | Standarts spēkā |
79600 | LVS EN ISO 16140-3:2021/A1:2025 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzel-Labor - Änderung 1: Validierte Identifizierungsverfahren von Mikroorganismen - Technische Arbeitsvorschrift zur Verifizierung (ISO 16140-3:2021/Amd 1:2025) | |
59271 | LVS EN ISO 16140-3:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 3.daļa: Protokols references metožu un validētu alternatīvu metožu verifikācijai vienā laboratorijā (ISO 16140-3:2021) | Standarts spēkā |
74190 | LVS EN ISO 16140-2:2016/A1:2024 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 2.daļa: Protokols alternatīvo (patentēto) metožu validācijai pret references metodi. 1.grozījums: Kvalitatīvo metožu salīdzināšanas pētījuma datu vērtējuma, relatīvā noteikšanas līmeņa aprēķinu starplaboratoriju pētījuma, relatīvā patiesuma pētījuma aprēķina un interpretācijas pārskatīšana, kā arī komerciālas sterilitātes testēšanas protokola iekļaušana specifiskiem produktiem (ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
71049 | LVS EN ISO 15216-1:2017/A1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 1.daļa: Kvantitatīvās noteikšanas metode. 1.grozījums (ISO 15216-1:2017/Amd 1:2021) | Standarts spēkā |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 154 ieraksta(-iem).