CEN/TC 463
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 74191 | LVS EN ISO 16140-4:2020/A1:2024 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 4.daļa: Protokols metodes validēšanai vienā laboratorijā. 1.grozījums: Lielāka testējamā parauga apjoma apstiprināšana kvalitatīvām metodēm (ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
| 74190 | LVS EN ISO 16140-2:2016/A1:2024 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 2.daļa: Protokols alternatīvo (patentēto) metožu validācijai pret references metodi. 1.grozījums: Kvalitatīvo metožu salīdzināšanas pētījuma datu vērtējuma, relatīvā noteikšanas līmeņa aprēķinu starplaboratoriju pētījuma, relatīvā patiesuma pētījuma aprēķina un interpretācijas pārskatīšana, kā arī komerciālas sterilitātes testēšanas protokola iekļaušana specifiskiem produktiem (ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
| 74190 | EN ISO 16140-2:2016/A1:2024 | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method - Amendment 1: Revision of qualitative method comparison study data evaluation, relative level of detection calculations in the interlaboratory study, calculation and interpretation of the relative trueness study, and inclusion of a commercial sterility testing protocol for specific products (ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
| 73273 | EN ISO 22174:2024 | Microbiologie de la chaîne alimentaire - Réaction de polymérisation en chaîne (PCR) pour la recherche et la quantification de micro-organismes - Exigences générales et définitions (ISO 22174:2024) | Standarts spēkā |
| 73273 | LVS EN ISO 22174:2024 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Vispārīgās prasības un definīcijas (ISO 22174:2024) | Standarts spēkā |
| 73030 | EN ISO 21872-1:2017/A1:2023 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zur Bestimmung von Vibrio spp. - Teil 1: Nachweis von potentiell enteropathogenen Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae und Vibrio vulnificus - Änderung 1: Aufnahme von Leistungsprüfungen für Nährmedien und Reagenzien (ISO 21872-1:2017/Amd 1:2023) | Izstrādē |
| 73030 | LVS EN ISO 21872-1:2017/A1:2023 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Vibrio spp. noteikšanai. 1.daļa: Potenciāli enteropatogēno Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus noteikšana. 1.grozījums: Barotņu un reaģentu efektivitātes pārbaudes iekļaušana (ISO 21872-1:2017/Amd 1:2023) | Standarts spēkā |
| 73029 | LVS EN ISO 17468:2023 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Tehniskās prasības un vadlīnijas par standarta metožu izstrādi vai pārskatīšanu (ISO 17468:2023) | Standarts spēkā |
| 73029 | EN ISO 17468:2023 | Standarts spēkā | |
| 72809 | EN ISO 6579-4:2025 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zum Nachweis, zur Zählung und zur Serotypisierung von Salmonellen - Teil 4: Identifizierung von monophasischen Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:‑) durch Polymerase-Kettenreaktion (PCR) (ISO 6579‑4:2025) | Standarts spēkā |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 155 ieraksta(-iem).
