CEN/BT
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
17931 | LVS EN ISO 3947:1994 | Starches, native or modified - Determination of total fat content (ISO 3947:1977) | |
17929 | LVS EN ISO 3593:1994 | Starch - Determination of ash (ISO 3593:1981) | |
79025 | LVS EN ISO 34101-1:2020/A1:2025 | Kakao ražošanas ilgtspēja un izsekojamība. 1.daļa: Prasības kakao ilgtspējības vadības sistēmām. 1.grozījums: Pārmaiņas darbībās klimata jomā (ISO 34101-1:2019/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
18722 | LVS EN ISO 3325:1999/A1:2002 | Matériaux métalliques frittés à l'exclusion des métaux-durs - Détermination de la résistance à la rupture transversale - Amendement 1: Données concernant la fidélité (ISO 3325:1996/Amd. 1:2001) | |
17928 | LVS EN ISO 3188:1994 | Stärken und Stärkederivate - Bestimmung des Stickstoffgehaltes nach dem Kjeldahl-Verfahren - Volumetrisches Verfahren (ISO 3188:1978) | |
77879 | LVS EN ISO 24096-2:2025 | Izstrādājumu tehniskā dokumentācija (ITD). Prasību klasifikācija. 2.daļa: Klasifikācija pēc smaguma pakāpes un uzņēmības (ISO 24096‑2:2024) | Standarts spēkā |
77872 | LVS EN ISO 24096-1:2025 | Izstrādājumu tehniskā dokumentācija (ITD). Prasību klasifikācija. 1.daļa: Pamatnostādnes (ISO 24096‑1:2024) | Standarts spēkā |
78420 | LVS EN ISO 23662:2024 | Definīcijas un tehniskie kritēriji veģetāriešiem vai vegāniem piemērotiem pārtikas produktiem un pārtikas piedevām, to marķēšanai un prasībām (ISO 23662:2021) | Standarts spēkā |
79024 | LVS EN ISO 22000:2018/A1:2024 | Pārtikas drošuma vadības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai. 1.grozījums: Pārmaiņas darbībās klimata jomā (ISO 22000:2018/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
24143 | LVS EN ISO 22000:2005 | Systèmes de management de la sécurité des denrées alimentaires - Exigences pour tout organisme appartenant à la chaîne alimentaire (ISO 22000:2005) |
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 1439 ieraksta(-iem).