Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
17931LVS EN ISO 3947:1994Starches, native or modified - Determination of total fat content (ISO 3947:1977) 
17929LVS EN ISO 3593:1994Starch - Determination of ash (ISO 3593:1981) 
79025LVS EN ISO 34101-1:2020/A1:2025Kakao ražošanas ilgtspēja un izsekojamība. 1.daļa: Prasības kakao ilgtspējības vadības sistēmām. 1.grozījums: Pārmaiņas darbībās klimata jomā (ISO 34101-1:2019/Amd 1:2024)Standarts spēkā
18722LVS EN ISO 3325:1999/A1:2002Matériaux métalliques frittés à l'exclusion des métaux-durs - Détermination de la résistance à la rupture transversale - Amendement 1: Données concernant la fidélité (ISO 3325:1996/Amd. 1:2001) 
17928LVS EN ISO 3188:1994Stärken und Stärkederivate - Bestimmung des Stickstoffgehaltes nach dem Kjeldahl-Verfahren - Volumetrisches Verfahren (ISO 3188:1978) 
77879LVS EN ISO 24096-2:2025Izstrādājumu tehniskā dokumentācija (ITD). Prasību klasifikācija. 2.daļa: Klasifikācija pēc smaguma pakāpes un uzņēmības (ISO 24096‑2:2024)Standarts spēkā
77872LVS EN ISO 24096-1:2025Izstrādājumu tehniskā dokumentācija (ITD). Prasību klasifikācija. 1.daļa: Pamatnostādnes (ISO 24096‑1:2024)Standarts spēkā
78420LVS EN ISO 23662:2024Definīcijas un tehniskie kritēriji veģetāriešiem vai vegāniem piemērotiem pārtikas produktiem un pārtikas piedevām, to marķēšanai un prasībām (ISO 23662:2021)Standarts spēkā
79024LVS EN ISO 22000:2018/A1:2024Pārtikas drošuma vadības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai. 1.grozījums: Pārmaiņas darbībās klimata jomā (ISO 22000:2018/Amd 1:2024)Standarts spēkā
24143LVS EN ISO 22000:2005Systèmes de management de la sécurité des denrées alimentaires - Exigences pour tout organisme appartenant à la chaîne alimentaire (ISO 22000:2005) 
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 1439 ieraksta(-iem).