Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
63232EN ISO 7540:2020Spices and condiments - Ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.) - Specifications (ISO 7540:2020)Izstrādē
32820EN ISO 7540:2010Malta paprika (Capsicum annuum L.). Specifikācija (ISO 7540:2006)Atcelts
76392EN ISO 7533:2024Technische Produktdokumentation (TPD) - Identifikation von Spezifikationen in der technischen Produktdokumentation (TPD) (ISO 7533:2024)Standarts spēkā
40951EN ISO 7526:2020Ferronickels - Determination of sulfur content - Infrared absorption method after induction furnace combustion (ISO 7526:2020)Izstrādē
74148EN ISO 7519:2024Technical product documentation (TPD) - Construction documentation - General principles of presentation for general arrangement and assembly drawings (ISO 7519:2024)Standarts spēkā
18010EN ISO 7519:1996Rasējumi. Būvniecības rasējumi. Vispārīgie attēlojuma principi kopskata un kopsalikuma rasējumiem (ISO 7519:1991)Atcelts
17970EN ISO 7518:1999Rasējumi. Būvniecības rasējumi. Vienkāršots ēku un citu būvju nojaukšanas un pārbūvēšanas attēlojums (ISO 7518:1983)Izstrādē
76391EN ISO 7499:2024Technical product documentation (TPD) - Unique integral feature identification (UIFI) (ISO 7499:2024)Standarts spēkā
18009EN ISO 7437:1996Zeichnungen für das Bauwesen - Allgemeine Regeln für die Erstellung von Fertigungszeichnungen für vorgefertigte Teile (ISO 7437:1990)Izstrādē
17895EN ISO 7390:2003Hochbau - Fugendichtstoffe - Bestimmung des Standvermögens (ISO 7390:2002)Izstrādē
Attēlo no 461. līdz 470. no pavisam 1420 ieraksta(-iem).