Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
1033LVS EN ISO 7371:2001 +A1Mājsaimniecības saldētājierīces - Ledusskapji ar vai bez zemās temperatūras nodalījuma - Raksturojums un testa metodesAtcelts
1015LVS EN 441-6:2002Saldētājvitrīna - 6.daļa: Klasifikācija pēc temperatūrasAtcelts
1010LVS EN 28960:2002Ledusskapji, sasaldētu pārtikas produktu uzglabāšanas kameras un pārtikas saldētavas mājsaimniecībai un līdzīgiem mērķiem - Gaisā izplūdušu akustisku trokšņu mērīšanaAtcelts
22998LVS EN 153:2006 ANo elektrotīkla darbinātu mājsaimniecības ledusskapju, saldētu produktu glabāšanas kameru, produktu saldētavu un to kombināciju energopatēriņa un ar to saistīto raksturlielumu mērīšanaAtcelts
1025LVS EN 441-12:2001Saldētājvitrīnas - 12.daļa: Kameru atdzišanas ātruma mērīšana, ja kondensators atrodas ārpus kamerasAtcelts
1021LVS EN ISO 8561:2001 +A1Mājsaimniecības saldētājierīces ar automātisko atkausēšanu - Ledusskapji, ledusskapju saldētavas, sasaldēto pārtikas produktu uzglabāšanas kameras un pārtikas produktu saldētavas ar iekšējo piespiedu gaisa cirkulāciju - Raksturojums un testa metodesAtcelts
1030LVS EN 441-1:1994/A1:1995Verkaufskühlmöbel - Teil 1: Begriffe und DefinitionenAtcelts
1036LVS EN 153:1982Methoden zur Messung der Aufnahme elektrischer Energie und damit zusammenhängender Eigenschaften für netzbetriebene Haushalt-Kühlgeräte, Kühlschränke mit Gefrierabteil, Tiefkühlgeräte, Gefriergeräte und deren KombinationenAtcelts
41826LVS EN 16902:2017Komerciālie dzērienu dzesētāji. Klasifikācija, prasības un testēšanas noteikumiAtcelts
1032LVS EN ISO 8561:1995/A1:1997Haushalts-Frost-Free-Kühlgeräte - Kühlschränke, Kül-Gefriergeräte, Gefriergeräte und Tiefkühlgeräte gekühlt durch Zwangsumluft - Eigenschaften und Prüfverfahren - Änderung 1: Spezielles Fach für Aufbewahrung von leicht verderblichen Lebensmitteln (ISO 8561:1995/AM1:1997)Atcelts
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 121 ieraksta(-iem).