CEN/TC 415
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
62234 | - | Sustainable and traceable cocoa beans - Part 5: Guidance on the application of ISO 19381-1 and -2 | Izstrādē |
38942 | FprEN ISO 34101-1 | Cacao durable et traçable - Partie 1: Exigences relatives aux systèmes de management de la durabilité du cacao (ISO/FDIS 34101-1:2018) | Izstrādē |
38943 | FprEN ISO 34101-2 | Cacao durable et traçable - Partie 2: Exigences de performance (relatives aux aspects économiques, sociaux et environnementaux) (ISO/FDIS 34101-2:2016) | Izstrādē |
70397 | LVS EN ISO 34101-1:2020 | Kakao ražošanas ilgtspēja un izsekojamība. 1.daļa: Prasības kakao ilgtspējības pārvaldības sistēmām (ISO 34101-1:2019) | Standarts spēkā |
70398 | LVS EN ISO 34101-2:2020 | Kakao ražošanas ilgtspēja un izsekojamība. 2.daļa: Veiktspējas prasības (ņemot vērā ekonomiskos, sociālos un vides aspektus) (ISO 34101-2:2019) | Standarts spēkā |
38944 | LVS EN ISO 34101-3:2019 | Kakao ražošanas ilgtspēja un izsekojamība. 3.daļa: Prasības izsekojamībai (ISO 34101-3:2019) | Standarts spēkā |
62578 | LVS EN ISO 34101-4:2019 | Kakao ražošanas ilgtspēja un izsekojamība. 4.daļa: Prasības sertifikācijas shēmām (ISO 34101-4:2019) | Standarts spēkā |
Attēlo no 1. līdz 7. no pavisam 7 ieraksta(-iem).