Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
39738-Steaker/Strip cutter and meat tenderizerIzstrādē
59736EN 1672-2:2020Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene and cleanability requirementsIzstrādē
62947EN 15165:2014/prA1Nahrungsmittelmaschinen - Formmaschinen - Sicherheits- und HygieneanforderungenIzstrādē
59735prCEN/TR 15623 revFood processing machinery - Route map - Materials for food areaIzstrādē
62954EN 12463:2021Pārtikas apstrādes mašīnas. Uzpildīšanas mašīnas un maināmais aprīkojums. Drošuma un higiēnas prasībasIzstrādē
28820prEN 13732Nahrungsmittelmaschinen - Behältermilchkühlanlagen für Milcherzeugerbetriebe - Anforderungen für Leistung, Sicherheit und HygieneIzstrādē
29892EN 13591:2005/FprA1Machines pour les produits alimentaires - Elévateurs-enfourneurs - Prescriptions relatives à la sécurité et à l'hygièneIzstrādē
34028EN 13389:2005+A1:2009Pārtikas apstrādes mašīnas. Maisītāji ar horizontālām vārpstām. Drošuma un higiēnas prasībasIzstrādē
34899EN 12853:2001+A1:2010Pārtikas apstrādes mašīnas. Rokturamie blenderi un putotāji. Drošuma un higiēnas prasībasIzstrādē
5673prEN 13954Food processing machinery - Bread slicers - Safety and hygiene requirementsIzstrādē
Attēlo no 301. līdz 310. no pavisam 360 ieraksta(-iem).