CEN/TC 153
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
39738 | - | Steaker/Strip cutter and meat tenderizer | Izstrādē |
59736 | EN 1672-2:2020 | Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene and cleanability requirements | Izstrādē |
62947 | EN 15165:2014/prA1 | Nahrungsmittelmaschinen - Formmaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen | Izstrādē |
59735 | prCEN/TR 15623 rev | Food processing machinery - Route map - Materials for food area | Izstrādē |
62954 | EN 12463:2021 | Pārtikas apstrādes mašīnas. Uzpildīšanas mašīnas un maināmais aprīkojums. Drošuma un higiēnas prasības | Izstrādē |
28820 | prEN 13732 | Nahrungsmittelmaschinen - Behältermilchkühlanlagen für Milcherzeugerbetriebe - Anforderungen für Leistung, Sicherheit und Hygiene | Izstrādē |
29892 | EN 13591:2005/FprA1 | Machines pour les produits alimentaires - Elévateurs-enfourneurs - Prescriptions relatives à la sécurité et à l'hygiène | Izstrādē |
34028 | EN 13389:2005+A1:2009 | Pārtikas apstrādes mašīnas. Maisītāji ar horizontālām vārpstām. Drošuma un higiēnas prasības | Izstrādē |
34899 | EN 12853:2001+A1:2010 | Pārtikas apstrādes mašīnas. Rokturamie blenderi un putotāji. Drošuma un higiēnas prasības | Izstrādē |
5673 | prEN 13954 | Food processing machinery - Bread slicers - Safety and hygiene requirements | Izstrādē |
Attēlo no 301. līdz 310. no pavisam 360 ieraksta(-iem).