Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
23543LVS EN ISO 5269-1:2005Pulpa - Fizikālai testēšanai laboratorijā paredzētu lokšņu gatavošana - 1. daļa: Vispārpieņemtā lokšņu gatavošanas metodeStandarts spēkā
71220LVS EN ISO 12625-4:2022Salvešpapīrs un tā izstrādājumi. 4.daļa: Stiepes stiprības, izstiepšanās pārrāvuma vietā un stiepes enerģijas absorbcijas noteikšana (ISO 12625-4:2022)Standarts spēkā
74284EN ISO 12625-16:2024Tissue-Papier und Tissue-Produkte - Teil 16: Bestimmung der optischen Eigenschaften - Verfahren zur Opazität über Papierstapel durch diffuse Reflexion (ISO 12625‑16:2024)Standarts spēkā
74283LVS EN ISO 12625-15:2023Salvešpapīrs un tā izstrādājumi. 15.daļa: Optisko īpašību noteikšana. Krāsu un spilgtuma mērīšana pie C/2° (iekštelpu dienasgaismas) gaismas avota (ISO 12625-15:2022)Standarts spēkā
22924LVS EN 14719:2005Celuloze, papīrs un kartons - Diizopropilnaftalēna (DIPN) satura noteikšana ar šķīdinātājekstrakcijuStandarts spēkā
71218LVS EN ISO 187:2023Papīrs, kartons un celuloze. Kondicionēšanas un testēšanas standartatmosfēra un atmosfēras monitoringa un paraugu kondicionēšanas procedūra (ISO 187:2022)Standarts spēkā
22131LVS EN ISO 216:2008Sagrieztais papīrs un dažu veidu iespiedizstrādājumi. Lokšņu formāti pēc apgriešanas. A un B rinda un mašīnvirziena norādīšanaStandarts spēkā
28191LVS CEN/TR 15645-1:2008Papīrs un kartons saskarei ar pārtikas produktiem. Kalibrēšana netipisku smaržu testiem. 1. daļa: SmaržaStandarts spēkā
28193LVS CEN/TR 15645-3:2008Papīrs un kartons saskarei ar pārtikas produktiem. Kalibrēšana netipisku smaržu testiem. 3. daļa: Sausā pārtikaStandarts spēkā
28192LVS CEN/TR 15645-2:2008Papīrs un kartons saskarei ar pārtikas produktiem. Kalibrēšana netipisku smaržu testiem. 2. daļa: Taukiem bagāta pārtikaStandarts spēkā
Attēlo no 391. līdz 400. no pavisam 409 ieraksta(-iem).