CEN/TC 172
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 28192 | LVS CEN/TR 15645-2:2008 | Papīrs un kartons saskarei ar pārtikas produktiem. Kalibrēšana netipisku smaržu testiem. 2. daļa: Taukiem bagāta pārtika | Standarts spēkā |
| 28766 | LVS EN ISO 8254-1:2009 | Papīrs un kartons. Spoguļspīduma mērīšana. 1. daļa: Mērīšana ar konverģējošu staru 75 grādu leņķī, TAPPI metode (ISO 8254-1:2008) | Standarts spēkā |
| 28595 | LVS EN ISO 1924-2:2009 | Papīrs un kartons. Stiepes īpašību noteikšana. 2. daļa: Stiepšanas metode ar pastāvīgu pagarināšanās ātrumu (20 mm/min) (ISO 1924-2:2008) | Standarts spēkā |
| 62304 | LVS EN 12498:2019 | Papīrs un kartons. Papīrs un kartons, kas paredzēts saskarei ar pārtikas produktiem. Kadmija, hroma un svina noteikšana ūdens ekstraktā | Standarts spēkā |
| 24732 | LVS EN ISO 5350-2:2006 | Celuloze. Netīrumu un skaidiņu daudzuma novērtēšana. 2.daļa: Preču celulozes lokšņu pārbaude ar caurgaismošanu | Standarts spēkā |
| 30394 | LVS EN 1230-2:2010 | Papīrs un kartons saskarei ar pārtikas produktiem. Sensorā analīze. 2. daļa: Netipiska smarža (bojājums) | Standarts spēkā |
| 31536 | LVS CEN/TR 15645-3:2008 /AC:2008 | Papīrs un kartons saskarei ar pārtikas produktiem. Kalibrēšana netipisku smaržu testiem. 3. daļa: Sausā pārtika | Standarts spēkā |
| 7692 | LVS EN 920:2001 | Papīrs un kartons, kuri atrodas saskarē ar pārtikas produktiem - Sausmasas satura noteikšana ūdens ekstraktā | Standarts spēkā |
| 60760 | LVS EN ISO 287:2018 | Papīrs un kartons. Partijas mitruma satura noteikšana. Krāsns žāvēšanas metode (ISO 287:2017) | Standarts spēkā |
| 7701 | LVS EN ISO 186:2003 | Papīrs un kartons - Paraugu ņemšana vidējā kvalitātes līmeņa noteikšanai | Standarts spēkā |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 409 ieraksta(-iem).
