Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21744LVS EN 843-5:2007Modernā tehniskā keramika. Monolītkeramika. Mehāniskās īpašības istabas temperatūrā. 5. daļa: Statistiskā analīzeAtcelts
29661LVS EN 843-6:2010Tehniskā keramika ar augstu veiktspēju. Monolītkeramikas mehāniskās īpašības istabas temperatūrā. 6. daļa: Norādījumi fraktogrāfiskai analīzeiStandarts spēkā
33773LVS EN 843-7:2010Tehniskā keramika ar augstu veiktspēju. Monolītkeramikas mehāniskās īpašības istabas temperatūrā. 7. daļa: C-gredzenu testiStandarts spēkā
33774LVS EN 843-8:2010Tehniskā keramika ar augstu veiktspēju. Monolītkeramikas mehāniskās īpašības istabas temperatūrā. 8. daļa: Slodzes testēšanas vadlīnijasStandarts spēkā
59724LVS EN ISO 13383-1:2016Smalkkeramika (modernā keramika, modernā tehniskā keramika). Mikrostrukturālais raksturojums. 1.daļa: Daļiņu izmēru noteikšana un izmēru sadalījums (ISO 13383-1:2012)Standarts spēkā
59723LVS EN ISO 13383-2:2016Smalkkeramika (modernā keramika, modernā tehniskā keramika). Mikrostrukturālais raksturojums. 2.daļa: Fāžu tilpuma daļu noteikšana novērtējot mikrofotogrāfijas (ISO 13383-2:2012)Standarts spēkā
59726LVS EN ISO 14544:2016Smalkkeramika (modernā keramika, modernā tehniskā keramika). Keramisko kompozītmateriālu mehāniskās īpašības augstā temperatūrā. Saspiešanas īpašību noteikšana (ISO 14544:2013)Atcelts
75349LVS EN ISO 14544:2025Smalkkeramika (modernā keramika, modernā tehniskā keramika). Keramisko kompozītmateriālu mehāniskās īpašības augstā temperatūrā. Saspiešanas īpašību noteikšana (ISO 14544:2025)Standarts spēkā
59715LVS EN ISO 14574:2016Smalkkeramika (modernā keramika, modernā tehniskā keramika). Keramisko kompozītmateriālu mehāniskās īpašības augstā temperatūrā. Stiepes īpašību noteikšana (ISO 14574:2013)Atcelts
75593LVS EN ISO 14574:2025Smalkkeramika (modernā keramika, modernā tehniskā keramika). Keramisko kompozītmateriālu mehāniskās īpašības augstā temperatūrā. Stiepes īpašību noteikšana (ISO 14574:2025)Standarts spēkā
Attēlo no 351. līdz 360. no pavisam 500 ieraksta(-iem).