CEN/TC 249
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 66801 | LVS EN ISO 23153-1:2020 | Plastmasas. Poliēterēterketona (PEEK) veidņošanas un ekstrūzijas materiāli. 1.daļa: Apzīmējumu sistēma un specifikāciju pamatprincipi (ISO 23153-1:2020) | Standarts spēkā |
| 78913 | EN ISO 11357-3:2025 | Plastiques - Analyse calorimétrique différentielle (DSC) - Partie 3: Détermination de la température et de l'enthalpie de fusion et de cristallisation (ISO 11357-3:2025) | Standarts spēkā |
| 76961 | EN ISO 1183-1:2025 | Plastics - Methods for determining the density of non-cellular plastics - Part 1: Immersion method, liquid pycnometer method and titration method (ISO 1183-1:2025) | Standarts spēkā |
| 77476 | LVS EN 15347-4:2025 | Plastmasas. Šķiroti plastmasu atkritumi. 4.daļa: Šķirotu polietilēntereftalāta (PET) atkritumu kvalitātes kategorijas un īpašās testa metodes | Standarts spēkā |
| 67816 | LVS CEN ISO/TR 21960:2020 | Plastmasas. Vides aspekti. Pašreizējais zināšanu līmenis un metodoloģijas (ISO/TR 21960:2020) | Standarts spēkā |
| 74289 | EN 15346:2024 | Plastics - Recycled plastics - Characterization of poly(vinyl chloride) (PVC) recyclates | Standarts spēkā |
| 68842 | LVS EN ISO 19064-2:2020 | Plastmasas. Stirola-akrilnitrila (SAN) veidņošanas un ekstrūzijas materiāli. 2.daļa: Testēšanas paraugu sagatavošana un īpašību noteikšana (ISO 19064-2:2020) | Standarts spēkā |
| 78914 | LVS EN ISO 11357-5:2025 | Plastmasas. Diferenciālā skenēšanas kalorimetrija (DSC). 5.daļa: Raksturīgo temperatūras un laika parametru noteikšana pēc reakcijas līknes, reakcijas entalpijas un konversijas pakāpes (ISO 11357-5:2025) | Standarts spēkā |
| 21782 | LVS EN ISO 15106-3:2005 | Plastmasas - Plēves un loksnes - Ūdens tvaika caurlaidības noteikšana - 3.daļa: Elektrolīta konstatēšanas sensoru metode | Standarts spēkā |
| 12330 | LVS EN ISO 176:2005 | Plastmasas - Plastifikatora zudumu noteikšana - Aktīvās ogles metode | Standarts spēkā |
Attēlo no 591. līdz 600. no pavisam 2283 ieraksta(-iem).
