Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14761EN ISO 7328:1999Glaces de consommation et préparations pour glaces à base de lait - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 7328:1999)Atcelts
14748EN ISO 1211:2001Milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1211:1999)Atcelts
24265LVS prEN ISO 8261:1999Piens un piena produkti - Vispārējie norādījumi par testēšanas paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālo šķīdumu sagatavošanu mikrobioloģiskām pārbaudēmAtcelts
14753LVS EN ISO 1737:2001Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14763EN ISO 14673-2:2001Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 2: Verfahren mit segmentierter Fließanalyse (Routineverfahren) (ISO 14673-2:2001)Atcelts
14744EN ISO 8968-2:2001Milch - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 2: Blockaufschluss-Verfahren (Makroverfahren) (ISO 8968-2:2001)Atcelts
14764EN ISO 14673-3:2001Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 3: Verfahren mit Cadmiumreduktion und Fließinjektionsanalyse mit In-line-Dialyse (Routineverfahren) (ISO14673-3:2001)Atcelts
14760EN ISO 7208:1999Magermilch, Molke und Buttermilch - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 7208:1999)Atcelts
24262LVS EN ISO 21187:2006Piens. Bakterioloģiskās kvalitātes kvantitatīva noteikšana. Norādījumi, kā izstrādāt un pārbaudīt rutīnmetodes rezultātu un etalonmetodes rezultātu savstarpējas pārrēķināšanas formuluAtcelts
14747EN ISO 8968-5:2001Milk - Determination of nitrogen content - Part 5: Determination of protein-nitrogen content (ISO 8968-5:2001)Atcelts
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 220 ieraksta(-iem).