Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14763EN ISO 14673-2:2001Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 2: Verfahren mit segmentierter Fließanalyse (Routineverfahren) (ISO 14673-2:2001)Atcelts
14759LVS EN ISO 1854:2001Sūkalu siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14758EN ISO 1736:2000Lait sec et produits à base de lait sec - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 1736:2000)Atcelts
14747EN ISO 8968-5:2001Milk - Determination of nitrogen content - Part 5: Determination of protein-nitrogen content (ISO 8968-5:2001)Atcelts
24265LVS prEN ISO 8261:1999Piens un piena produkti - Vispārējie norādījumi par testēšanas paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālo šķīdumu sagatavošanu mikrobioloģiskām pārbaudēmAtcelts
14746EN ISO 8968-4:2001Milch - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 4: Bestimmung des Nichtproteinstickstoff-Gehaltes (ISO 8968-4:2001)Atcelts
14760EN ISO 7208:1999Magermilch, Molke und Buttermilch - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 7208:1999)Atcelts
26983EN ISO 6785:2007Milch und Milcherzeugnisse - Nachweis von Salmonella spp. (ISO 6785:2001)Atcelts
24263LVS EN ISO 5943:2006Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaAtcelts
14761LVS EN ISO 7328:2001Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 221 ieraksta(-iem).