CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14761 | EN ISO 7328:1999 | Glaces de consommation et préparations pour glaces à base de lait - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 7328:1999) | Atcelts |
14748 | EN ISO 1211:2001 | Milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1211:1999) | Atcelts |
24265 | LVS prEN ISO 8261:1999 | Piens un piena produkti - Vispārējie norādījumi par testēšanas paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālo šķīdumu sagatavošanu mikrobioloģiskām pārbaudēm | Atcelts |
14753 | LVS EN ISO 1737:2001 | Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
14763 | EN ISO 14673-2:2001 | Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 2: Verfahren mit segmentierter Fließanalyse (Routineverfahren) (ISO 14673-2:2001) | Atcelts |
14744 | EN ISO 8968-2:2001 | Milch - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 2: Blockaufschluss-Verfahren (Makroverfahren) (ISO 8968-2:2001) | Atcelts |
14764 | EN ISO 14673-3:2001 | Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 3: Verfahren mit Cadmiumreduktion und Fließinjektionsanalyse mit In-line-Dialyse (Routineverfahren) (ISO14673-3:2001) | Atcelts |
14760 | EN ISO 7208:1999 | Magermilch, Molke und Buttermilch - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 7208:1999) | Atcelts |
24262 | LVS EN ISO 21187:2006 | Piens. Bakterioloģiskās kvalitātes kvantitatīva noteikšana. Norādījumi, kā izstrādāt un pārbaudīt rutīnmetodes rezultātu un etalonmetodes rezultātu savstarpējas pārrēķināšanas formulu | Atcelts |
14747 | EN ISO 8968-5:2001 | Milk - Determination of nitrogen content - Part 5: Determination of protein-nitrogen content (ISO 8968-5:2001) | Atcelts |
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 220 ieraksta(-iem).