CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 14763 | EN ISO 14673-2:2001 | Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 2: Verfahren mit segmentierter Fließanalyse (Routineverfahren) (ISO 14673-2:2001) | Atcelts |
| 14759 | LVS EN ISO 1854:2001 | Sūkalu siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
| 14758 | EN ISO 1736:2000 | Lait sec et produits à base de lait sec - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 1736:2000) | Atcelts |
| 14747 | EN ISO 8968-5:2001 | Milk - Determination of nitrogen content - Part 5: Determination of protein-nitrogen content (ISO 8968-5:2001) | Atcelts |
| 24265 | LVS prEN ISO 8261:1999 | Piens un piena produkti - Vispārējie norādījumi par testēšanas paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālo šķīdumu sagatavošanu mikrobioloģiskām pārbaudēm | Atcelts |
| 14746 | EN ISO 8968-4:2001 | Milch - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 4: Bestimmung des Nichtproteinstickstoff-Gehaltes (ISO 8968-4:2001) | Atcelts |
| 14760 | EN ISO 7208:1999 | Magermilch, Molke und Buttermilch - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 7208:1999) | Atcelts |
| 26983 | EN ISO 6785:2007 | Milch und Milcherzeugnisse - Nachweis von Salmonella spp. (ISO 6785:2001) | Atcelts |
| 24263 | LVS EN ISO 5943:2006 | Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšana | Atcelts |
| 14761 | LVS EN ISO 7328:2001 | Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
