Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
24260EN ISO 11816-1:2006Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 1: Fluorimetrisches Verfahren für Milch und flüssige Milchprodukte (ISO 11816-1:2006)Atcelts
24260LVS EN ISO 11816-1:2006Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 1.daļa: Fluorometriskā metode pienam un dzērieniem uz piena bāzesAtcelts
24262LVS EN ISO 21187:2006Piens. Bakterioloģiskās kvalitātes kvantitatīva noteikšana. Norādījumi, kā izstrādāt un pārbaudīt rutīnmetodes rezultātu un etalonmetodes rezultātu savstarpējas pārrēķināšanas formuluAtcelts
24262EN ISO 21187:2005Lait - Mesure quantitative de la qualité bactériologique - Lignes directrices pour établir et vérifier une relation de conversion entre les résultats de la méthode de routine et les résultats de la méthode d'ancrage (ISO 21187:2004)Atcelts
24263EN ISO 5943:2006Fromages et fromages fondus - Détermination de la teneur en chlorures - Méthode par titrage potentiométrique (ISO 5943:2004)Atcelts
24263LVS EN ISO 5943:2006Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaAtcelts
24264prEN ISO 8069Dried milk -- Determination of content of lactic acid and lactatesIzstrādē
24265prEN ISO 8261Lait et produits laitiers - Lignes directrices générales pour la préparation des échantillons pour essai, de la suspension mère et des dilutions décimales en vue de l'examen microbiologique (ISO/DIS 8261:2006)Izstrādē
24265LVS prEN ISO 8261:1999Piens un piena produkti - Vispārējie norādījumi par testēšanas paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālo šķīdumu sagatavošanu mikrobioloģiskām pārbaudēmAtcelts
24914LVS EN ISO 13366-1:2008Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode)Standarts spēkā
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 220 ieraksta(-iem).