CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
24260 | EN ISO 11816-1:2006 | Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 1: Fluorimetrisches Verfahren für Milch und flüssige Milchprodukte (ISO 11816-1:2006) | Atcelts |
24260 | LVS EN ISO 11816-1:2006 | Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 1.daļa: Fluorometriskā metode pienam un dzērieniem uz piena bāzes | Atcelts |
24262 | LVS EN ISO 21187:2006 | Piens. Bakterioloģiskās kvalitātes kvantitatīva noteikšana. Norādījumi, kā izstrādāt un pārbaudīt rutīnmetodes rezultātu un etalonmetodes rezultātu savstarpējas pārrēķināšanas formulu | Atcelts |
24262 | EN ISO 21187:2005 | Lait - Mesure quantitative de la qualité bactériologique - Lignes directrices pour établir et vérifier une relation de conversion entre les résultats de la méthode de routine et les résultats de la méthode d'ancrage (ISO 21187:2004) | Atcelts |
24263 | EN ISO 5943:2006 | Fromages et fromages fondus - Détermination de la teneur en chlorures - Méthode par titrage potentiométrique (ISO 5943:2004) | Atcelts |
24263 | LVS EN ISO 5943:2006 | Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšana | Atcelts |
24264 | prEN ISO 8069 | Dried milk -- Determination of content of lactic acid and lactates | Izstrādē |
24265 | prEN ISO 8261 | Lait et produits laitiers - Lignes directrices générales pour la préparation des échantillons pour essai, de la suspension mère et des dilutions décimales en vue de l'examen microbiologique (ISO/DIS 8261:2006) | Izstrādē |
24265 | LVS prEN ISO 8261:1999 | Piens un piena produkti - Vispārējie norādījumi par testēšanas paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālo šķīdumu sagatavošanu mikrobioloģiskām pārbaudēm | Atcelts |
24914 | LVS EN ISO 13366-1:2008 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) | Standarts spēkā |
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 220 ieraksta(-iem).