Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14747LVS EN ISO 8968-5:2002Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 5.daļa: Olbaltumvielu slāpekļa satura noteikšanaAtcelts
14728LVS EN ISO 8261:2002Piens un piena produkti - Vispārīgie norādījumi testa paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālatšķaidījumu sagatavošanai mikrobioloģiskai pārbaudeiAtcelts
14742LVS EN ISO 13366-3:1997Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 3.daļa. Fluoro-opto-elektroniskā metodeAtcelts
14763LVS EN ISO 14673-2:2002Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Segmentētās plūsmas analīzes metode (Rutīnas metode)Atcelts
14737LVS EN ISO 14673-1:2002Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometrijuAtcelts
14764LVS EN ISO 14673-3:2002Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un plūsmas injekcijas analīzi ar līnijas dialīzi (Rutīnas metode)Atcelts
14739LVS EN ISO 5764:2003Piens - Sasalšanas punkta noteikšana - Termorezistora krioskopa metode (References metode)Atcelts
14755LVS EN ISO 11816-2:2003Piens un piena produkti - Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana - 2.daļa: Fluorometriskā metode sieramAtcelts
24215LVS EN ISO 17678:2010Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu analīzi, izmantojot gāzu hromatogrāfiju (References metode) (ISO 17678:2010)Atcelts
21996LVS EN ISO 14673-1:2001/AC:2002Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 1: Verfahren mit Cadmiumreduktion und Spektrometrie (ISO 14673-1:2001)Atcelts
Attēlo no 121. līdz 130. no pavisam 220 ieraksta(-iem).