Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
38570LVS EN ISO 9233-2:2013Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2007 including Amd 1:2012)Atcelts
14746LVS EN ISO 8968-4:2002Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 4.daļa: Neolbaltumvielu slāpekļa satura noteikšanaAtcelts
22027LVS EN ISO 1735:2004Siers un kausētais siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
37641LVS EN ISO 11816-2:2016Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram (ISO 11816-2:2016)Atcelts
37640LVS EN ISO 11816-1:2014Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 1.daļa: Fluorometriskā metode pienam un dzērieniem uz piena bāzes (ISO 11816-1:2013)Atcelts
21997LVS EN ISO 14673-2:2001/AC:2002Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 2: Verfahren mit segmentierter Fließanalyse (Routineverfahren) (ISO 14673-2:2001)Atcelts
21998LVS EN ISO 14673-3:2001/AC:2002Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 3: Verfahren mit Cadmiumreduktion und Fließinjektionsanalyse mit In-line-Dialyse (Routineverfahren) (ISO14673-3:2001)Atcelts
14744LVS EN ISO 8968-2:2002Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 2.daļa: Metode, lietojot dedzināšanas bloku (Makro metode)Atcelts
14743LVS EN ISO 8968-1:2002Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 1.daļa: Kjeldāla metodeAtcelts
14748LVS EN ISO 1211:2002Piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 220 ieraksta(-iem).