Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14753LVS EN ISO 1737:2001Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14753EN ISO 1737:1999Lait concentré sucré et non sucré - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 1737:1999)Atcelts
24915EN ISO 13366-2:2006Milch - Zählung somatischer Zellen - Teil 2: Leitfaden zum Betrieb fluoreszenzoptoelektronischer Zählgeräte (ISO 13366-2:2006)Standarts spēkā
38568LVS EN ISO 12779:2013Laktoze. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 12779:2011)Standarts spēkā
22990LVS EN ISO 14673-3:2004Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un plūsmas injekcijas analīzi ar līnijas dialīzi (Rutīnas metode)Standarts spēkā
27171LVS EN ISO 5943:2007Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaStandarts spēkā
24915LVS EN ISO 13366-2:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatācijuStandarts spēkā
30540LVS EN ISO 1854:2009Sūkalu siers. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1854:2008)Standarts spēkā
38569LVS EN ISO 5536:2013Piena tauku produkti. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 5536:2009)Standarts spēkā
38096LVS EN ISO 8968-1:2014Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 1. daļa: Kjeldāla metode un kopproteīna satura aprēķināšana (ISO 8968-1:2014)Standarts spēkā
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 220 ieraksta(-iem).