Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14733LVS EN ISO 3727:1995Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes in derselben Untersuchungsprobe (Referenzverfahren) (ISO 3727:1977)Atcelts
14738LVS EN ISO 707:1997Milch und Milchprodukte - Leitfaden zur Probenahme (ISO 707:1997)Atcelts
70113LVS EN ISO 20647:2020Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Kopējā joda satura noteikšana. Induktīvi saistītās plazmas masspektrometrija (ICP-MS) (ISO 20647:2015)Standarts spēkā
70113EN ISO 20647:2020Säuglingsanfangsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung des Gesamtiods - Massenspektrometrie mit induktiv gekoppeltem Plasma (ICP-MS) (ISO 20647:2015)Standarts spēkā
71006LVS CEN ISO/TS 23758:2021Vadlīnijas kvalitatīvu skrīninga metožu validēšanai veterināro zāļu atlieku noteikšanai pienā un piena produktos (ISO/TS 23758:2021)Standarts spēkā
25031LVS EN ISO 707:2011 LPiens un piena produkti. Norādījumi par paraugu ņemšanu (ISO 707:2008)Standarts spēkā
31166LVS EN ISO 1211:2010Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010)Standarts spēkā
33551EN ISO 13366-1:2008/AC:2009Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009)Standarts spēkā
38096LVS EN ISO 8968-1:2014Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 1. daļa: Kjeldāla metode un kopproteīna satura aprēķināšana (ISO 8968-1:2014)Standarts spēkā
38569LVS EN ISO 5536:2013Piena tauku produkti. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 5536:2009)Standarts spēkā
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 220 ieraksta(-iem).