CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14733 | LVS EN ISO 3727:1995 | Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes in derselben Untersuchungsprobe (Referenzverfahren) (ISO 3727:1977) | Atcelts |
14738 | LVS EN ISO 707:1997 | Milch und Milchprodukte - Leitfaden zur Probenahme (ISO 707:1997) | Atcelts |
70113 | LVS EN ISO 20647:2020 | Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Kopējā joda satura noteikšana. Induktīvi saistītās plazmas masspektrometrija (ICP-MS) (ISO 20647:2015) | Standarts spēkā |
70113 | EN ISO 20647:2020 | Säuglingsanfangsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung des Gesamtiods - Massenspektrometrie mit induktiv gekoppeltem Plasma (ICP-MS) (ISO 20647:2015) | Standarts spēkā |
71006 | LVS CEN ISO/TS 23758:2021 | Vadlīnijas kvalitatīvu skrīninga metožu validēšanai veterināro zāļu atlieku noteikšanai pienā un piena produktos (ISO/TS 23758:2021) | Standarts spēkā |
25031 | LVS EN ISO 707:2011 L | Piens un piena produkti. Norādījumi par paraugu ņemšanu (ISO 707:2008) | Standarts spēkā |
31166 | LVS EN ISO 1211:2010 | Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010) | Standarts spēkā |
33551 | EN ISO 13366-1:2008/AC:2009 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009) | Standarts spēkā |
38096 | LVS EN ISO 8968-1:2014 | Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 1. daļa: Kjeldāla metode un kopproteīna satura aprēķināšana (ISO 8968-1:2014) | Standarts spēkā |
38569 | LVS EN ISO 5536:2013 | Piena tauku produkti. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 5536:2009) | Standarts spēkā |
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 220 ieraksta(-iem).