Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
82460prEN ISO 29981Milcherzeugnisse - Zählung von Bifidobakterien - Koloniezählverfahren (ISO 29981:2024)Aptauja
81610prEN ISO 16958Milk, milk products, infant formula and adult nutritionals - Determination of fatty acids composition - Capillary gas chromatographic method (ISO/FDIS 16958:2025)Aptauja
80015prEN ISO 24223Lait et produits laitiers - Lignes directrices pour la préparation des échantillons en vue des essais physiques et chimiques (ISO/DIS 24223:2025)Aptauja
65803LVS EN ISO 9233-1:2018Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 1.daļa: Molekulārās absorbcijas spektrofotometriskā metode siera mizai (ISO 9233-1:2018)Standarts spēkā
40155EN ISO 5534:2004/AC:2013Fromages et fromages fondus - Determination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) - Rectificatif technique 1 (ISO 5534:2004/Cor 1:2013)Standarts spēkā
70112LVS EN ISO 15151:2020Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Minerālu un mikroelementu noteikšana. Induktīvi saistītas plazmas atomemisijas spektrometrijas (ICP-AES) metode (ISO 15151:2018)Standarts spēkā
28704EN ISO 13366-2:2006/AC:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju (ISO 13366-2:2006)Standarts spēkā
76763LVS EN ISO 11816-1:2024Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 1.daļa: Fluorometriskā metode pienam un dzērieniem uz piena bāzes (ISO 11816-1:2024)Standarts spēkā
70134EN ISO 24223:2021Käse - Leitfaden zur Probenvorbereitung für die physikalische und chemische Prüfung (ISO 24223:2021)Standarts spēkā
38096LVS EN ISO 8968-1:2014Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 1. daļa: Kjeldāla metode un kopproteīna satura aprēķināšana (ISO 8968-1:2014)Standarts spēkā
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 221 ieraksta(-iem).