Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14754LVS EN ISO 2450:2001Krējums - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
30541LVS EN ISO 2450:2009Krējums. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 2450:2008)Standarts spēkā
14749LVS EN ISO 3727-1:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 1.daļa: Mitruma satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
14733LVS EN ISO 3727:1995Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes in derselben Untersuchungsprobe (Referenzverfahren) (ISO 3727:1977)Atcelts
14750LVS EN ISO 3727-2:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
14751LVS EN ISO 3727-3:2003Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku satura noteikšana - 3.daļa: Tauku satura aprēķināšanaStandarts spēkā
14731LVS EN ISO 4833:2003 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. Koloniju skaitīšanas metode pie 30° CAtcelts
22028LVS EN ISO 5534:2004Siers un kausētais siers - Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
40155LVS EN ISO 5534:2004/AC:2016Siers un kausētais siers. Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode) (ISO 5534:2004/Cor 1:2013)Standarts spēkā
38569LVS EN ISO 5536:2013Piena tauku produkti. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 5536:2009)Standarts spēkā
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 220 ieraksta(-iem).