CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 30541 | LVS EN ISO 2450:2009 | Krējums. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 2450:2008) | Standarts spēkā |
| 24914 | LVS EN ISO 13366-1:2008 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) | Standarts spēkā |
| 76764 | EN ISO 11816-2:2024 | Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluorimetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2024) | Standarts spēkā |
| 26982 | LVS EN ISO 8069:2007 | Sausais piens. Pienskābes un laktātu satura noteikšana | Standarts spēkā |
| 33551 | LVS EN ISO 13366-1:2008 /AC:2010 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009) | Standarts spēkā |
| 28704 | LVS EN ISO 13366-2:2007 /AC:2008 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju | Standarts spēkā |
| 22988 | LVS EN ISO 14673-1:2004 | Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometriju | Standarts spēkā |
| 26984 | LVS EN ISO 8968-3:2007 | Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) | Standarts spēkā |
| 28704 | EN ISO 13366-2:2006/AC:2007 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju (ISO 13366-2:2006) | Standarts spēkā |
| 40155 | EN ISO 5534:2004/AC:2013 | Fromages et fromages fondus - Determination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) - Rectificatif technique 1 (ISO 5534:2004/Cor 1:2013) | Standarts spēkā |
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
