Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14736LVS EN ISO 14675:2003Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnfermentatīvo analīžu rezultātus - Aflatoksīna M1 satura noteikšanaStandarts spēkā
27170LVS EN ISO 5764:2009Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009)Standarts spēkā
14750LVS EN ISO 3727-2:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
14749LVS EN ISO 3727-1:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 1.daļa: Mitruma satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
38568LVS EN ISO 12779:2013Laktoze. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 12779:2011)Standarts spēkā
22990LVS EN ISO 14673-3:2004Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un plūsmas injekcijas analīzi ar līnijas dialīzi (Rutīnas metode)Standarts spēkā
27171LVS EN ISO 5943:2007Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaStandarts spēkā
24915LVS EN ISO 13366-2:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatācijuStandarts spēkā
30540LVS EN ISO 1854:2009Sūkalu siers. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1854:2008)Standarts spēkā
38569LVS EN ISO 5536:2013Piena tauku produkti. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 5536:2009)Standarts spēkā
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 220 ieraksta(-iem).