CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14736 | LVS EN ISO 14675:2003 | Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnfermentatīvo analīžu rezultātus - Aflatoksīna M1 satura noteikšana | Standarts spēkā |
27170 | LVS EN ISO 5764:2009 | Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009) | Standarts spēkā |
14750 | LVS EN ISO 3727-2:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
14749 | LVS EN ISO 3727-1:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 1.daļa: Mitruma satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
38568 | LVS EN ISO 12779:2013 | Laktoze. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 12779:2011) | Standarts spēkā |
22990 | LVS EN ISO 14673-3:2004 | Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un plūsmas injekcijas analīzi ar līnijas dialīzi (Rutīnas metode) | Standarts spēkā |
27171 | LVS EN ISO 5943:2007 | Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšana | Standarts spēkā |
24915 | LVS EN ISO 13366-2:2007 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju | Standarts spēkā |
30540 | LVS EN ISO 1854:2009 | Sūkalu siers. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1854:2008) | Standarts spēkā |
38569 | LVS EN ISO 5536:2013 | Piena tauku produkti. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 5536:2009) | Standarts spēkā |
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 220 ieraksta(-iem).