Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30541LVS EN ISO 2450:2009Krējums. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 2450:2008)Standarts spēkā
24914LVS EN ISO 13366-1:2008Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode)Standarts spēkā
76764EN ISO 11816-2:2024Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluorimetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2024)Standarts spēkā
26982LVS EN ISO 8069:2007Sausais piens. Pienskābes un laktātu satura noteikšanaStandarts spēkā
33551LVS EN ISO 13366-1:2008 /AC:2010Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009)Standarts spēkā
28704LVS EN ISO 13366-2:2007 /AC:2008Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatācijuStandarts spēkā
22988LVS EN ISO 14673-1:2004Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometrijuStandarts spēkā
26984LVS EN ISO 8968-3:2007Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode)Standarts spēkā
28704EN ISO 13366-2:2006/AC:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju (ISO 13366-2:2006)Standarts spēkā
40155EN ISO 5534:2004/AC:2013Fromages et fromages fondus - Determination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) - Rectificatif technique 1 (ISO 5534:2004/Cor 1:2013)Standarts spēkā
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 221 ieraksta(-iem).