Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
22029LVS EN ISO 5537:2004Sausais piens - Mitruma noteikšana (References metode)Atcelts
76256LVS EN ISO 5537:2023Sausais piens un sausā piena produkti. Mitruma satura noteikšana (References metode) (ISO 5537:2023)Standarts spēkā
14739LVS EN ISO 5764:2003Piens - Sasalšanas punkta noteikšana - Termorezistora krioskopa metode (References metode)Atcelts
27170LVS EN ISO 5764:2009Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009)Standarts spēkā
24263LVS EN ISO 5943:2006Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaAtcelts
27171LVS EN ISO 5943:2007Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaStandarts spēkā
26983LVS EN ISO 6785:2007Piens un piena produkti. Salmonellas spp. NoteikšanaAtcelts
14738LVS EN ISO 707:1997Milch und Milchprodukte - Leitfaden zur Probenahme (ISO 707:1997)Atcelts
25031LVS EN ISO 707:2008 APiens un piena produkti. Norādījumi paraugu noņemšanai (ISO 707:2008)Standarts spēkā
25031LVS EN ISO 707:2011 LPiens un piena produkti. Norādījumi par paraugu ņemšanu (ISO 707:2008)Standarts spēkā
Attēlo no 171. līdz 180. no pavisam 220 ieraksta(-iem).