Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
68635LVS EN ISO 14501:2021Piens un sausais piens. Aflatoksīna M1 satura noteikšana. Attīrīšana ar imūnās afinitātes hromatogrāfiju un noteikšana ar augstas efektivitātes šķidruma hromatogrāfiju (ISO 14501:2021)Standarts spēkā
67244LVS EN ISO 21187:2021Piens. Mikrobioloģiskās kvalitātes kvantitatīva noteikšana. Norādījumi konversijas attiecības noteikšanai un pārbaudei starp alternatīvas metodes un etalonmetodes rezultātiem (ISO 21187:2021)Standarts spēkā
30539LVS EN ISO 1737:2009Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1737:2008)Standarts spēkā
25031LVS EN ISO 707:2008 APiens un piena produkti. Norādījumi paraugu noņemšanai (ISO 707:2008)Standarts spēkā
30543LVS EN ISO 7208:2009Vājpiens, sūkalas un paniņas. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7208:2008)Standarts spēkā
30544LVS EN ISO 7328:2009Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7328:2008)Standarts spēkā
30545LVS EN ISO 8381:2009Zīdaiņu pārtika uz piena bāzes. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 8381:2008)Standarts spēkā
37968LVS EN ISO 8968-4:2016Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 4.daļa: Olbaltumvielu un neolbaltumvielu slāpekļa satura noteikšana un faktiskā olbaltumvielu satura aprēķins (atsauces metode) (ISO 8968-4:2016)Standarts spēkā
37565LVS EN ISO 8968-3:2007/AC:2016Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) (ISO 8968-3:2004/Cor 1:2011)Standarts spēkā
24915EN ISO 13366-2:2006Milch - Zählung somatischer Zellen - Teil 2: Leitfaden zum Betrieb fluoreszenzoptoelektronischer Zählgeräte (ISO 13366-2:2006)Standarts spēkā
Attēlo no 171. līdz 180. no pavisam 221 ieraksta(-iem).