CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14760 | LVS EN ISO 7208:2001 | Vājpiens, sūkalas un paniņas - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
30543 | LVS EN ISO 7208:2009 | Vājpiens, sūkalas un paniņas. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7208:2008) | Standarts spēkā |
14761 | LVS EN ISO 7328:2001 | Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
30544 | LVS EN ISO 7328:2009 | Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7328:2008) | Standarts spēkā |
26982 | LVS EN ISO 8069:2007 | Sausais piens. Pienskābes un laktātu satura noteikšana | Standarts spēkā |
14728 | LVS EN ISO 8261:2002 | Piens un piena produkti - Vispārīgie norādījumi testa paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālatšķaidījumu sagatavošanai mikrobioloģiskai pārbaudei | Atcelts |
14762 | LVS EN ISO 8381:2001 | Zīdaiņu pārtika uz piena bāzes - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
30545 | LVS EN ISO 8381:2009 | Zīdaiņu pārtika uz piena bāzes. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 8381:2008) | Standarts spēkā |
14743 | LVS EN ISO 8968-1:2002 | Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 1.daļa: Kjeldāla metode | Atcelts |
38096 | LVS EN ISO 8968-1:2014 | Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 1. daļa: Kjeldāla metode un kopproteīna satura aprēķināšana (ISO 8968-1:2014) | Standarts spēkā |
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 220 ieraksta(-iem).