CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 24914 | EN ISO 13366-1:2008 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008) | Standarts spēkā |
| 14757 | LVS EN ISO 18330:2004 | Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnofermentatīvo vai receptoru analīzi antibakteriālo līdzekļu atlieku noteikšanai | Standarts spēkā |
| 22031 | LVS EN ISO 17189:2004 | Sviests, pārtikas tauki un ziežamie tauki - Tauku satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
| 33551 | EN ISO 13366-1:2008/AC:2009 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009) | Standarts spēkā |
| 14750 | LVS EN ISO 3727-2:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
| 70115 | LVS EN ISO 16958:2020 | Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Taukskābju sastāva noteikšana. Kapilārās kolonnas gāzes hromatogrāfija (ISO 16958:2015) | Standarts spēkā |
| 70113 | LVS EN ISO 20647:2020 | Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Kopējā joda satura noteikšana. Induktīvi saistītās plazmas masspektrometrija (ICP-MS) (ISO 20647:2015) | Standarts spēkā |
| 72317 | LVS EN ISO 23319:2022 | Siers un kausētais siers, kazeīni un kazeināti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (ISO 23319:2022) | Standarts spēkā |
| 27170 | LVS EN ISO 5764:2009 | Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009) | Standarts spēkā |
| 76764 | LVS EN ISO 11816-2:2024 | Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram (ISO 11816-2:2024) | Standarts spēkā |
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
