CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14736 | LVS EN ISO 14675:2003 | Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnfermentatīvo analīžu rezultātus - Aflatoksīna M1 satura noteikšana | Standarts spēkā |
30544 | LVS EN ISO 7328:2009 | Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7328:2008) | Standarts spēkā |
76763 | EN ISO 11816-1:2024 | Lait et produits laitiers - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait (ISO 11816-1:2024) | Standarts spēkā |
30543 | LVS EN ISO 7208:2009 | Vājpiens, sūkalas un paniņas. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7208:2008) | Standarts spēkā |
23478 | LVS EN ISO 22160:2007 | Piens un piena dzērieni. Sārmainās fosfotāzes aktivitātes noteikšana. Metode ar fermentatīvu fotoaktivācijas sistēmu (EPAS) | Standarts spēkā |
25031 | LVS EN ISO 707:2008 A | Piens un piena produkti. Norādījumi paraugu noņemšanai (ISO 707:2008) | Standarts spēkā |
30539 | LVS EN ISO 1737:2009 | Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1737:2008) | Standarts spēkā |
26228 | LVS EN ISO 14637:2007 | Piens. Urīnvielu satura noteikšana. Fermentatīvā metode, izmantojot ph nevienādību. (References metode) | Standarts spēkā |
27170 | LVS EN ISO 5764:2009 | Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009) | Standarts spēkā |
14740 | LVS EN ISO 13969:2005 | Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt mikrobioloģisko inhibitoru testēšanu | Standarts spēkā |
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 220 ieraksta(-iem).