Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
24914EN ISO 13366-1:2008Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008)Standarts spēkā
14757LVS EN ISO 18330:2004Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnofermentatīvo vai receptoru analīzi antibakteriālo līdzekļu atlieku noteikšanaiStandarts spēkā
22031LVS EN ISO 17189:2004Sviests, pārtikas tauki un ziežamie tauki - Tauku satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
33551EN ISO 13366-1:2008/AC:2009Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009)Standarts spēkā
14750LVS EN ISO 3727-2:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
70115LVS EN ISO 16958:2020Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Taukskābju sastāva noteikšana. Kapilārās kolonnas gāzes hromatogrāfija (ISO 16958:2015)Standarts spēkā
70113LVS EN ISO 20647:2020Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Kopējā joda satura noteikšana. Induktīvi saistītās plazmas masspektrometrija (ICP-MS) (ISO 20647:2015)Standarts spēkā
72317LVS EN ISO 23319:2022Siers un kausētais siers, kazeīni un kazeināti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (ISO 23319:2022)Standarts spēkā
27170LVS EN ISO 5764:2009Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009)Standarts spēkā
76764LVS EN ISO 11816-2:2024Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram (ISO 11816-2:2024)Standarts spēkā
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 221 ieraksta(-iem).