Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
40155EN ISO 5534:2004/AC:2013Fromages et fromages fondus - Determination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) - Rectificatif technique 1 (ISO 5534:2004/Cor 1:2013)Standarts spēkā
70115LVS EN ISO 16958:2020Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Taukskābju sastāva noteikšana. Kapilārās kolonnas gāzes hromatogrāfija (ISO 16958:2015)Standarts spēkā
24915EN ISO 13366-2:2006Milch - Zählung somatischer Zellen - Teil 2: Leitfaden zum Betrieb fluoreszenzoptoelektronischer Zählgeräte (ISO 13366-2:2006)Standarts spēkā
37565LVS EN ISO 8968-3:2007/AC:2016Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) (ISO 8968-3:2004/Cor 1:2011)Standarts spēkā
70113LVS EN ISO 20647:2020Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Kopējā joda satura noteikšana. Induktīvi saistītās plazmas masspektrometrija (ICP-MS) (ISO 20647:2015)Standarts spēkā
37968LVS EN ISO 8968-4:2016Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 4.daļa: Olbaltumvielu un neolbaltumvielu slāpekļa satura noteikšana un faktiskā olbaltumvielu satura aprēķins (atsauces metode) (ISO 8968-4:2016)Standarts spēkā
30545LVS EN ISO 8381:2009Zīdaiņu pārtika uz piena bāzes. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 8381:2008)Standarts spēkā
30544LVS EN ISO 7328:2009Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7328:2008)Standarts spēkā
30543LVS EN ISO 7208:2009Vājpiens, sūkalas un paniņas. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7208:2008)Standarts spēkā
25031LVS EN ISO 707:2008 APiens un piena produkti. Norādījumi paraugu noņemšanai (ISO 707:2008)Standarts spēkā
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 220 ieraksta(-iem).