Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27171LVS EN ISO 5943:2007Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaStandarts spēkā
22988LVS EN ISO 14673-1:2004Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometrijuStandarts spēkā
25031LVS EN ISO 707:2008 APiens un piena produkti. Norādījumi paraugu noņemšanai (ISO 707:2008)Standarts spēkā
30539LVS EN ISO 1737:2009Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1737:2008)Standarts spēkā
67244LVS EN ISO 21187:2021Piens. Mikrobioloģiskās kvalitātes kvantitatīva noteikšana. Norādījumi konversijas attiecības noteikšanai un pārbaudei starp alternatīvas metodes un etalonmetodes rezultātiem (ISO 21187:2021)Standarts spēkā
22990LVS EN ISO 14673-3:2004Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un plūsmas injekcijas analīzi ar līnijas dialīzi (Rutīnas metode)Standarts spēkā
37968LVS EN ISO 8968-4:2016Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 4.daļa: Olbaltumvielu un neolbaltumvielu slāpekļa satura noteikšana un faktiskā olbaltumvielu satura aprēķins (atsauces metode) (ISO 8968-4:2016)Standarts spēkā
68635LVS EN ISO 14501:2021Piens un sausais piens. Aflatoksīna M1 satura noteikšana. Attīrīšana ar imūnās afinitātes hromatogrāfiju un noteikšana ar augstas efektivitātes šķidruma hromatogrāfiju (ISO 14501:2021)Standarts spēkā
37565LVS EN ISO 8968-3:2007/AC:2016Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) (ISO 8968-3:2004/Cor 1:2011)Standarts spēkā
40155LVS EN ISO 5534:2004/AC:2016Siers un kausētais siers. Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode) (ISO 5534:2004/Cor 1:2013)Standarts spēkā
Attēlo no 191. līdz 200. no pavisam 220 ieraksta(-iem).