CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 27171 | LVS EN ISO 5943:2007 | Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšana | Standarts spēkā |
| 26228 | LVS EN ISO 14637:2007 | Piens. Urīnvielu satura noteikšana. Fermentatīvā metode, izmantojot ph nevienādību. (References metode) | Standarts spēkā |
| 23478 | LVS EN ISO 22160:2007 | Piens un piena dzērieni. Sārmainās fosfotāzes aktivitātes noteikšana. Metode ar fermentatīvu fotoaktivācijas sistēmu (EPAS) | Standarts spēkā |
| 26984 | LVS EN ISO 8968-3:2007 | Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) | Standarts spēkā |
| 26982 | LVS EN ISO 8069:2007 | Sausais piens. Pienskābes un laktātu satura noteikšana | Standarts spēkā |
| 76764 | EN ISO 11816-2:2024 | Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluorimetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2024) | Standarts spēkā |
| 24914 | LVS EN ISO 13366-1:2008 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) | Standarts spēkā |
| 30541 | LVS EN ISO 2450:2009 | Krējums. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 2450:2008) | Standarts spēkā |
| 24914 | EN ISO 13366-1:2008 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008) | Standarts spēkā |
| 67052 | LVS EN ISO 16297:2020 | Piens. Baktēriju skaits. Protokols alternatīvu metožu novērtēšanai (ISO 16297:2020) | Standarts spēkā |
Attēlo no 191. līdz 200. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
