Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
70121LVS EN ISO 21424:2020Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Minerālu un mikroelementu noteikšana. Induktīvi saistītās plazmas masspektrometrijas (ICP-MS) metode (ISO 21424:2018)Standarts spēkā
30538LVS EN ISO 1736:2009Sausais piens un sausā piena produkti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1736:2008)Standarts spēkā
64581LVS EN ISO 17678:2019Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu gāzu hromatogrāfijas analīzi (ISO 17678:2019)Standarts spēkā
76256LVS EN ISO 5537:2023Sausais piens un sausā piena produkti. Mitruma satura noteikšana (References metode) (ISO 5537:2023)Standarts spēkā
70115EN ISO 16958:2020Milch, Milcherzeugnisse, Säuglingsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung der Fettsäurenzusammensetzung - Verfahren mit Kapillargaschromatographie (ISO 16958:2015)Standarts spēkā
14751LVS EN ISO 3727-3:2003Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku satura noteikšana - 3.daļa: Tauku satura aprēķināšanaStandarts spēkā
70134LVS EN ISO 24223:2022Siers. Norādījumi par paraugu sagatavošanu fizikālai un ķīmiskai testēšanai (ISO 24223:2021)Standarts spēkā
70126LVS EN ISO 22579:2021Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Fruktānu noteikšana. Augstas veiktspējas anjonu apmaiņas hromatogrāfija ar impulsa amperometrisku noteikšanu (HPAEC-PAD) pēc fermentatīvās apstrādes (ISO 22579:2020)Standarts spēkā
14757LVS EN ISO 18330:2004Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnofermentatīvo vai receptoru analīzi antibakteriālo līdzekļu atlieku noteikšanaiStandarts spēkā
70122LVS EN ISO 22184:2021Piens un piena produkti. Cukura satura noteikšana. Augstas veiktspējas anjonu apmaiņas hromatogrāfija ar impulsa amperometriskās noteikšanas metodi (HPAEC-PAD) (ISO 22184:2021)Standarts spēkā
Attēlo no 191. līdz 200. no pavisam 220 ieraksta(-iem).