Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
65804LVS EN ISO 9233-2:2018Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2018)Standarts spēkā
24265LVS prEN ISO 8261:1999Piens un piena produkti - Vispārējie norādījumi par testēšanas paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālo šķīdumu sagatavošanu mikrobioloģiskām pārbaudēmAtcelts
81923prEN ISO 13366-1 revMilk — Enumeration of somatic cells — Part 1: Microscopic method (Reference method)Izstrādē
81922prEN ISO 13366-2 revMilk — Enumeration of somatic cells — Part 2: Guidance on the operation of fluoro-opto-electronic countersIzstrādē
22030prEN ISO 14637Milk - Determination of urea content (ISO/DIS 14637:2002)Izstrādē
14735prEN ISO 14674Foodstuffs - Determination of aflatoxin M1 in milk and milk powder - TLC method (ISO/DIS 14674: 2003)Izstrādē
38567prEN ISO 16297Lait - Dénombrement bactérien - Protocole pour l'évaluation des méthodes alternativesIzstrādē
74129prEN ISO 16958 revMilch, Milcherzeugnisse, Säuglingsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung der Fettsäurenzusammensetzung - Verfahren mit KapillargaschromatographieIzstrādē
81610prEN ISO 16958 revMilk, milk products, infant formula and adult nutritionals — Determination of fatty acids composition — Capillary gas chromatographic methodIzstrādē
24216prEN ISO 17193-1Milk - Determination of the lactoperoxidase activity - Part 1: Photometric method (Reference method)Izstrādē
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 220 ieraksta(-iem).