CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14740 | LVS EN ISO 13969:2005 | Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt mikrobioloģisko inhibitoru testēšanu | Standarts spēkā |
14756 | LVS EN ISO 14891:2002 | Piens un piena produkti - Slāpekļa satura noteikšana - Rutīnas metode, oksidējot saskaņā ar Dumas principu | Standarts spēkā |
14736 | LVS EN ISO 14675:2003 | Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnfermentatīvo analīžu rezultātus - Aflatoksīna M1 satura noteikšana | Standarts spēkā |
27170 | LVS EN ISO 5764:2009 | Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009) | Standarts spēkā |
70126 | LVS EN ISO 22579:2021 | Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Fruktānu noteikšana. Augstas veiktspējas anjonu apmaiņas hromatogrāfija ar impulsa amperometrisku noteikšanu (HPAEC-PAD) pēc fermentatīvās apstrādes (ISO 22579:2020) | Standarts spēkā |
26228 | LVS EN ISO 14637:2007 | Piens. Urīnvielu satura noteikšana. Fermentatīvā metode, izmantojot ph nevienādību. (References metode) | Standarts spēkā |
23478 | LVS EN ISO 22160:2007 | Piens un piena dzērieni. Sārmainās fosfotāzes aktivitātes noteikšana. Metode ar fermentatīvu fotoaktivācijas sistēmu (EPAS) | Standarts spēkā |
14750 | LVS EN ISO 3727-2:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
26984 | LVS EN ISO 8968-3:2007 | Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) | Standarts spēkā |
14749 | LVS EN ISO 3727-1:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 1.daļa: Mitruma satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 220 ieraksta(-iem).