Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
64581LVS EN ISO 17678:2019Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu gāzu hromatogrāfijas analīzi (ISO 17678:2019)Standarts spēkā
14740LVS EN ISO 13969:2005Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt mikrobioloģisko inhibitoru testēšanuStandarts spēkā
76256LVS EN ISO 5537:2023Sausais piens un sausā piena produkti. Mitruma satura noteikšana (References metode) (ISO 5537:2023)Standarts spēkā
14751LVS EN ISO 3727-3:2003Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku satura noteikšana - 3.daļa: Tauku satura aprēķināšanaStandarts spēkā
31166LVS EN ISO 1211:2010Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010)Standarts spēkā
70134LVS EN ISO 24223:2022Siers. Norādījumi par paraugu sagatavošanu fizikālai un ķīmiskai testēšanai (ISO 24223:2021)Standarts spēkā
70126LVS EN ISO 22579:2021Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Fruktānu noteikšana. Augstas veiktspējas anjonu apmaiņas hromatogrāfija ar impulsa amperometrisku noteikšanu (HPAEC-PAD) pēc fermentatīvās apstrādes (ISO 22579:2020)Standarts spēkā
70122LVS EN ISO 22184:2021Piens un piena produkti. Cukura satura noteikšana. Augstas veiktspējas anjonu apmaiņas hromatogrāfija ar impulsa amperometriskās noteikšanas metodi (HPAEC-PAD) (ISO 22184:2021)Standarts spēkā
65804LVS EN ISO 9233-2:2018Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2018)Standarts spēkā
65803LVS EN ISO 9233-1:2018Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 1.daļa: Molekulārās absorbcijas spektrofotometriskā metode siera mizai (ISO 9233-1:2018)Standarts spēkā
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 221 ieraksta(-iem).