Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14750LVS EN ISO 3727-2:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
70121LVS EN ISO 21424:2020Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Minerālu un mikroelementu noteikšana. Induktīvi saistītās plazmas masspektrometrijas (ICP-MS) metode (ISO 21424:2018)Standarts spēkā
76764EN ISO 11816-2:2024Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluorimetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2024)Standarts spēkā
30538LVS EN ISO 1736:2009Sausais piens un sausā piena produkti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1736:2008)Standarts spēkā
64581LVS EN ISO 17678:2019Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu gāzu hromatogrāfijas analīzi (ISO 17678:2019)Standarts spēkā
22988LVS EN ISO 14673-1:2004Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometrijuStandarts spēkā
27170LVS EN ISO 5764:2009Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009)Standarts spēkā
22989LVS EN ISO 14673-2:2004Piens un piena produkti. Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Segmentētās plūsmas analīzes metode (Rutīnas metode)Standarts spēkā
14756LVS EN ISO 14891:2002Piens un piena produkti - Slāpekļa satura noteikšana - Rutīnas metode, oksidējot saskaņā ar Dumas principuStandarts spēkā
76763EN ISO 11816-1:2024Lait et produits laitiers - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait (ISO 11816-1:2024)Standarts spēkā
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 220 ieraksta(-iem).