CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 64581 | LVS EN ISO 17678:2019 | Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu gāzu hromatogrāfijas analīzi (ISO 17678:2019) | Standarts spēkā |
| 14740 | LVS EN ISO 13969:2005 | Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt mikrobioloģisko inhibitoru testēšanu | Standarts spēkā |
| 76256 | LVS EN ISO 5537:2023 | Sausais piens un sausā piena produkti. Mitruma satura noteikšana (References metode) (ISO 5537:2023) | Standarts spēkā |
| 14751 | LVS EN ISO 3727-3:2003 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku satura noteikšana - 3.daļa: Tauku satura aprēķināšana | Standarts spēkā |
| 31166 | LVS EN ISO 1211:2010 | Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010) | Standarts spēkā |
| 70134 | LVS EN ISO 24223:2022 | Siers. Norādījumi par paraugu sagatavošanu fizikālai un ķīmiskai testēšanai (ISO 24223:2021) | Standarts spēkā |
| 70126 | LVS EN ISO 22579:2021 | Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Fruktānu noteikšana. Augstas veiktspējas anjonu apmaiņas hromatogrāfija ar impulsa amperometrisku noteikšanu (HPAEC-PAD) pēc fermentatīvās apstrādes (ISO 22579:2020) | Standarts spēkā |
| 70122 | LVS EN ISO 22184:2021 | Piens un piena produkti. Cukura satura noteikšana. Augstas veiktspējas anjonu apmaiņas hromatogrāfija ar impulsa amperometriskās noteikšanas metodi (HPAEC-PAD) (ISO 22184:2021) | Standarts spēkā |
| 65804 | LVS EN ISO 9233-2:2018 | Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2018) | Standarts spēkā |
| 65803 | LVS EN ISO 9233-1:2018 | Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 1.daļa: Molekulārās absorbcijas spektrofotometriskā metode siera mizai (ISO 9233-1:2018) | Standarts spēkā |
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
