Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14740LVS EN ISO 13969:2005Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt mikrobioloģisko inhibitoru testēšanuStandarts spēkā
14756LVS EN ISO 14891:2002Piens un piena produkti - Slāpekļa satura noteikšana - Rutīnas metode, oksidējot saskaņā ar Dumas principuStandarts spēkā
14736LVS EN ISO 14675:2003Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnfermentatīvo analīžu rezultātus - Aflatoksīna M1 satura noteikšanaStandarts spēkā
27170LVS EN ISO 5764:2009Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009)Standarts spēkā
70126LVS EN ISO 22579:2021Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Fruktānu noteikšana. Augstas veiktspējas anjonu apmaiņas hromatogrāfija ar impulsa amperometrisku noteikšanu (HPAEC-PAD) pēc fermentatīvās apstrādes (ISO 22579:2020)Standarts spēkā
26228LVS EN ISO 14637:2007Piens. Urīnvielu satura noteikšana. Fermentatīvā metode, izmantojot ph nevienādību. (References metode)Standarts spēkā
23478LVS EN ISO 22160:2007Piens un piena dzērieni. Sārmainās fosfotāzes aktivitātes noteikšana. Metode ar fermentatīvu fotoaktivācijas sistēmu (EPAS)Standarts spēkā
14750LVS EN ISO 3727-2:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
26984LVS EN ISO 8968-3:2007Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode)Standarts spēkā
14749LVS EN ISO 3727-1:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 1.daļa: Mitruma satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 220 ieraksta(-iem).