CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14750 | LVS EN ISO 3727-2:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
70121 | LVS EN ISO 21424:2020 | Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Minerālu un mikroelementu noteikšana. Induktīvi saistītās plazmas masspektrometrijas (ICP-MS) metode (ISO 21424:2018) | Standarts spēkā |
76764 | EN ISO 11816-2:2024 | Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluorimetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2024) | Standarts spēkā |
30538 | LVS EN ISO 1736:2009 | Sausais piens un sausā piena produkti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1736:2008) | Standarts spēkā |
64581 | LVS EN ISO 17678:2019 | Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu gāzu hromatogrāfijas analīzi (ISO 17678:2019) | Standarts spēkā |
22988 | LVS EN ISO 14673-1:2004 | Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometriju | Standarts spēkā |
27170 | LVS EN ISO 5764:2009 | Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009) | Standarts spēkā |
22989 | LVS EN ISO 14673-2:2004 | Piens un piena produkti. Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Segmentētās plūsmas analīzes metode (Rutīnas metode) | Standarts spēkā |
14756 | LVS EN ISO 14891:2002 | Piens un piena produkti - Slāpekļa satura noteikšana - Rutīnas metode, oksidējot saskaņā ar Dumas principu | Standarts spēkā |
76763 | EN ISO 11816-1:2024 | Lait et produits laitiers - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait (ISO 11816-1:2024) | Standarts spēkā |
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 220 ieraksta(-iem).