Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
76764LVS EN ISO 11816-2:2024Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram (ISO 11816-2:2024)Standarts spēkā
14756LVS EN ISO 14891:2002Piens un piena produkti - Slāpekļa satura noteikšana - Rutīnas metode, oksidējot saskaņā ar Dumas principuStandarts spēkā
72317LVS EN ISO 23319:2022Siers un kausētais siers, kazeīni un kazeināti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (ISO 23319:2022)Standarts spēkā
27171LVS EN ISO 5943:2007Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaStandarts spēkā
24915LVS EN ISO 13366-2:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatācijuStandarts spēkā
76763EN ISO 11816-1:2024Lait et produits laitiers - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait (ISO 11816-1:2024)Standarts spēkā
70115LVS EN ISO 16958:2020Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Taukskābju sastāva noteikšana. Kapilārās kolonnas gāzes hromatogrāfija (ISO 16958:2015)Standarts spēkā
14736LVS EN ISO 14675:2003Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnfermentatīvo analīžu rezultātus - Aflatoksīna M1 satura noteikšanaStandarts spēkā
27170LVS EN ISO 5764:2009Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009)Standarts spēkā
70113LVS EN ISO 20647:2020Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Kopējā joda satura noteikšana. Induktīvi saistītās plazmas masspektrometrija (ICP-MS) (ISO 20647:2015)Standarts spēkā
Attēlo no 211. līdz 220. no pavisam 221 ieraksta(-iem).