CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
38570 | LVS EN ISO 9233-2:2013 | Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2007 including Amd 1:2012) | Atcelts |
65803 | LVS EN ISO 9233-1:2018 | Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 1.daļa: Molekulārās absorbcijas spektrofotometriskā metode siera mizai (ISO 9233-1:2018) | Standarts spēkā |
38566 | LVS EN ISO 9233-1:2013 | Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 1. daļa: Molekulārās absorbcijas spektrofotometriskā metode siera mizai (ISO 9233-1:2007 including Amd 1:2012) | Atcelts |
14747 | LVS EN ISO 8968-5:2002 | Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 5.daļa: Olbaltumvielu slāpekļa satura noteikšana | Atcelts |
37968 | LVS EN ISO 8968-4:2016 | Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 4.daļa: Olbaltumvielu un neolbaltumvielu slāpekļa satura noteikšana un faktiskā olbaltumvielu satura aprēķins (atsauces metode) (ISO 8968-4:2016) | Standarts spēkā |
14746 | LVS EN ISO 8968-4:2002 | Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 4.daļa: Neolbaltumvielu slāpekļa satura noteikšana | Atcelts |
37566 | LVS EN ISO 8968-4:2001/AC:2012 | Lait - Détermination de la teneur en azote - Partie 4: Détermination de la teneur en azote non protéique - Rectificatif technique 1 (ISO 8968-4:2001/Cor 1:2011) | |
37565 | LVS EN ISO 8968-3:2007/AC:2016 | Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) (ISO 8968-3:2004/Cor 1:2011) | Standarts spēkā |
26984 | LVS EN ISO 8968-3:2007 | Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) | Standarts spēkā |
14744 | LVS EN ISO 8968-2:2002 | Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 2.daļa: Metode, lietojot dedzināšanas bloku (Makro metode) | Atcelts |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 220 ieraksta(-iem).