Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14738LVS EN ISO 707:1997Milch und Milchprodukte - Leitfaden zur Probenahme (ISO 707:1997)Atcelts
14739LVS EN ISO 5764:2003Piens - Sasalšanas punkta noteikšana - Termorezistora krioskopa metode (References metode)Atcelts
14739EN ISO 5764:2002Milch - Bestimmung des Gefrierpunktes - Thermistor-Kryoskop-Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 5764:2002)Atcelts
14740EN ISO 13969:2004Milch und Milchprodukte - Anleitung für eine vereinheitlichte Beschreibung mikrobiologischer Hemmstofftests (ISO 13969:2003)Izstrādē
14740LVS EN ISO 13969:2005Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt mikrobioloģisko inhibitoru testēšanuStandarts spēkā
14741EN ISO 13366-2:1997Lait - Dénombrement des cellules somatiques - Partie 2: Méthode au compteur électronique de particules (ISO 13366-2:1997)Atcelts
14741LVS EN ISO 13366-2:1997Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 2.daļa: Elektroniskā daļiņu skaitīšanas metodeAtcelts
14742EN ISO 13366-3:1997Milk - Enumeration of somatic cells - Part 3: Fluoro-opto-electronic method (ISO 13366-3:1997)Atcelts
14742LVS EN ISO 13366-3:1997Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 3.daļa. Fluoro-opto-elektroniskā metodeAtcelts
14743LVS EN ISO 8968-1:2002Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 1.daļa: Kjeldāla metodeAtcelts
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 220 ieraksta(-iem).