Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
38096LVS EN ISO 8968-1:2014Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 1. daļa: Kjeldāla metode un kopproteīna satura aprēķināšana (ISO 8968-1:2014)Standarts spēkā
14743LVS EN ISO 8968-1:2002Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 1.daļa: Kjeldāla metodeAtcelts
30545LVS EN ISO 8381:2009Zīdaiņu pārtika uz piena bāzes. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 8381:2008)Standarts spēkā
14762LVS EN ISO 8381:2001Zīdaiņu pārtika uz piena bāzes - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14728LVS EN ISO 8261:2002Piens un piena produkti - Vispārīgie norādījumi testa paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālatšķaidījumu sagatavošanai mikrobioloģiskai pārbaudeiAtcelts
26982LVS EN ISO 8069:2007Sausais piens. Pienskābes un laktātu satura noteikšanaStandarts spēkā
30544LVS EN ISO 7328:2009Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7328:2008)Standarts spēkā
14761LVS EN ISO 7328:2001Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
30543LVS EN ISO 7208:2009Vājpiens, sūkalas un paniņas. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7208:2008)Standarts spēkā
14760LVS EN ISO 7208:2001Vājpiens, sūkalas un paniņas - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 220 ieraksta(-iem).