Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
80015prEN ISO 24223 revCheese — Guidance on sample preparation for physical and chemical testingIzstrādē
14749EN ISO 3727-1:2001Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes - Teil 1: Bestimmung des Wassergehaltes (Referenzverfahren) (ISO 3727-1:2001)Izstrādē
14736EN ISO 14675:2003Milch und Milchprodukte - Leitfaden für eine vereinheitlichte Beschreibung kompetitiver Enzym-Immunoassays - Bestimmung des Gehalts an Aflatoxin M1 (ISO 14675:2003)Izstrādē
30539EN ISO 1737:2008Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1737:2008)Izstrādē
27170EN ISO 5764:2009Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009)Izstrādē
14745prEN ISO 8968-3Milk - Determination of nitrogen content - Part 3: Semi-micro rapid routine method (ISO/DIS 8968-3: 2003)Izstrādē
30544EN ISO 7328:2008Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7328:2008)Izstrādē
24217prEN ISO 17193-2Lait - Détermination de l'activité lactoperoxidase par une méthode réflectométrique (Méthode de routine)Izstrādē
38567prEN ISO 16297Lait - Dénombrement bactérien - Protocole pour l'évaluation des méthodes alternativesIzstrādē
67244EN ISO 21187:2021Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results (ISO 21187:2021)Izstrādē
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 220 ieraksta(-iem).