CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
80015 | prEN ISO 24223 rev | Cheese — Guidance on sample preparation for physical and chemical testing | Izstrādē |
14749 | EN ISO 3727-1:2001 | Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes - Teil 1: Bestimmung des Wassergehaltes (Referenzverfahren) (ISO 3727-1:2001) | Izstrādē |
14736 | EN ISO 14675:2003 | Milch und Milchprodukte - Leitfaden für eine vereinheitlichte Beschreibung kompetitiver Enzym-Immunoassays - Bestimmung des Gehalts an Aflatoxin M1 (ISO 14675:2003) | Izstrādē |
30539 | EN ISO 1737:2008 | Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1737:2008) | Izstrādē |
27170 | EN ISO 5764:2009 | Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009) | Izstrādē |
14745 | prEN ISO 8968-3 | Milk - Determination of nitrogen content - Part 3: Semi-micro rapid routine method (ISO/DIS 8968-3: 2003) | Izstrādē |
30544 | EN ISO 7328:2008 | Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7328:2008) | Izstrādē |
24217 | prEN ISO 17193-2 | Lait - Détermination de l'activité lactoperoxidase par une méthode réflectométrique (Méthode de routine) | Izstrādē |
38567 | prEN ISO 16297 | Lait - Dénombrement bactérien - Protocole pour l'évaluation des méthodes alternatives | Izstrādē |
67244 | EN ISO 21187:2021 | Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results (ISO 21187:2021) | Izstrādē |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 220 ieraksta(-iem).