CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
25031 | LVS EN ISO 707:2011 L | Piens un piena produkti. Norādījumi par paraugu ņemšanu (ISO 707:2008) | Standarts spēkā |
25031 | LVS EN ISO 707:2008 A | Piens un piena produkti. Norādījumi paraugu noņemšanai (ISO 707:2008) | Standarts spēkā |
14738 | LVS EN ISO 707:1997 | Milch und Milchprodukte - Leitfaden zur Probenahme (ISO 707:1997) | Atcelts |
26983 | LVS EN ISO 6785:2007 | Piens un piena produkti. Salmonellas spp. Noteikšana | Atcelts |
27171 | LVS EN ISO 5943:2007 | Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšana | Standarts spēkā |
24263 | LVS EN ISO 5943:2006 | Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšana | Atcelts |
27170 | LVS EN ISO 5764:2009 | Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009) | Standarts spēkā |
14739 | LVS EN ISO 5764:2003 | Piens - Sasalšanas punkta noteikšana - Termorezistora krioskopa metode (References metode) | Atcelts |
76256 | LVS EN ISO 5537:2023 | Sausais piens un sausā piena produkti. Mitruma satura noteikšana (References metode) (ISO 5537:2023) | Standarts spēkā |
22029 | LVS EN ISO 5537:2004 | Sausais piens - Mitruma noteikšana (References metode) | Atcelts |
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 220 ieraksta(-iem).