CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 22029 | LVS EN ISO 5537:2004 | Sausais piens - Mitruma noteikšana (References metode) | Atcelts |
| 38569 | LVS EN ISO 5536:2013 | Piena tauku produkti. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 5536:2009) | Standarts spēkā |
| 40155 | LVS EN ISO 5534:2004/AC:2016 | Siers un kausētais siers. Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode) (ISO 5534:2004/Cor 1:2013) | Standarts spēkā |
| 22028 | LVS EN ISO 5534:2004 | Siers un kausētais siers - Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
| 14731 | LVS EN ISO 4833:2003 A | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. Koloniju skaitīšanas metode pie 30° C | Atcelts |
| 14751 | LVS EN ISO 3727-3:2003 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku satura noteikšana - 3.daļa: Tauku satura aprēķināšana | Standarts spēkā |
| 14750 | LVS EN ISO 3727-2:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
| 14733 | LVS EN ISO 3727:1995 | Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes in derselben Untersuchungsprobe (Referenzverfahren) (ISO 3727:1977) | Atcelts |
| 14749 | LVS EN ISO 3727-1:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 1.daļa: Mitruma satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
| 30541 | LVS EN ISO 2450:2009 | Krējums. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 2450:2008) | Standarts spēkā |
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
