CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14754 | EN ISO 2450:1999 | Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 2450:1999) | Atcelts |
14755 | EN ISO 11816-2:2003 | Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluormetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2003) | Atcelts |
14755 | LVS EN ISO 11816-2:2003 | Piens un piena produkti - Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana - 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram | Atcelts |
14756 | EN ISO 14891:2002 | Milk and milk products - Determination of nitrogen content - Routine method using combustion according to the Dumas principle (ISO 14891:2002) | Izstrādē |
14756 | LVS EN ISO 14891:2002 | Piens un piena produkti - Slāpekļa satura noteikšana - Rutīnas metode, oksidējot saskaņā ar Dumas principu | Standarts spēkā |
14757 | LVS EN ISO 18330:2004 | Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnofermentatīvo vai receptoru analīzi antibakteriālo līdzekļu atlieku noteikšanai | Standarts spēkā |
14757 | EN ISO 18330:2003 | Milch und Milchprodukte - Anleitung für die vereinheitlichte Beschreibung von Immunoassays oder Rezeptorassays zum Nachweis von Rückständen antimikrobiell wirksamer Stoffe (ISO 18330:2003) | Izstrādē |
14758 | LVS EN ISO 1736:2001 | Sausais piens un sausā piena produkti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
14758 | EN ISO 1736:2000 | Lait sec et produits à base de lait sec - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 1736:2000) | Atcelts |
14759 | LVS EN ISO 1854:2001 | Sūkalu siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 220 ieraksta(-iem).