CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
30540 | LVS EN ISO 1854:2009 | Sūkalu siers. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1854:2008) | Standarts spēkā |
14759 | LVS EN ISO 1854:2001 | Sūkalu siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
14757 | LVS EN ISO 18330:2004 | Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnofermentatīvo vai receptoru analīzi antibakteriālo līdzekļu atlieku noteikšanai | Standarts spēkā |
64581 | LVS EN ISO 17678:2019 | Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu gāzu hromatogrāfijas analīzi (ISO 17678:2019) | Standarts spēkā |
24215 | LVS EN ISO 17678:2010 | Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu analīzi, izmantojot gāzu hromatogrāfiju (References metode) (ISO 17678:2010) | Atcelts |
30539 | LVS EN ISO 1737:2009 | Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1737:2008) | Standarts spēkā |
14753 | LVS EN ISO 1737:2001 | Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
30538 | LVS EN ISO 1736:2009 | Sausais piens un sausā piena produkti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1736:2008) | Standarts spēkā |
14758 | LVS EN ISO 1736:2001 | Sausais piens un sausā piena produkti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
22027 | LVS EN ISO 1735:2004 | Siers un kausētais siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 220 ieraksta(-iem).