Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30540LVS EN ISO 1854:2009Sūkalu siers. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1854:2008)Standarts spēkā
14759LVS EN ISO 1854:2001Sūkalu siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14757LVS EN ISO 18330:2004Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnofermentatīvo vai receptoru analīzi antibakteriālo līdzekļu atlieku noteikšanaiStandarts spēkā
64581LVS EN ISO 17678:2019Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu gāzu hromatogrāfijas analīzi (ISO 17678:2019)Standarts spēkā
24215LVS EN ISO 17678:2010Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu analīzi, izmantojot gāzu hromatogrāfiju (References metode) (ISO 17678:2010)Atcelts
30539LVS EN ISO 1737:2009Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1737:2008)Standarts spēkā
14753LVS EN ISO 1737:2001Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
30538LVS EN ISO 1736:2009Sausais piens un sausā piena produkti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1736:2008)Standarts spēkā
14758LVS EN ISO 1736:2001Sausais piens un sausā piena produkti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
22027LVS EN ISO 1735:2004Siers un kausētais siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 220 ieraksta(-iem).