CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
22027 | LVS EN ISO 1735:2004 | Siers un kausētais siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
26983 | LVS EN ISO 6785:2007 | Piens un piena produkti. Salmonellas spp. Noteikšana | Atcelts |
14744 | EN ISO 8968-2:2001 | Milch - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 2: Blockaufschluss-Verfahren (Makroverfahren) (ISO 8968-2:2001) | Atcelts |
14761 | EN ISO 7328:1999 | Glaces de consommation et préparations pour glaces à base de lait - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 7328:1999) | Atcelts |
14758 | LVS EN ISO 1736:2001 | Sausais piens un sausā piena produkti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
14732 | LVS EN ISO 1211:1995 | Piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
14734 | LVS EN ISO 14501:2001 | Piens un piena pulveris - Aflatoksīna M1 satura noteikšana - Attīrīšana ar imūnafīno hromatogrāfiju un noteikšana ar augstas izšķiršanas spējas šķidruma hromatogrāfiju | Atcelts |
24263 | EN ISO 5943:2006 | Fromages et fromages fondus - Détermination de la teneur en chlorures - Méthode par titrage potentiométrique (ISO 5943:2004) | Atcelts |
14746 | LVS EN ISO 8968-4:2002 | Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 4.daļa: Neolbaltumvielu slāpekļa satura noteikšana | Atcelts |
38570 | LVS EN ISO 9233-2:2013 | Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2007 including Amd 1:2012) | Atcelts |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 220 ieraksta(-iem).