Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
22027LVS EN ISO 1735:2004Siers un kausētais siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
26983LVS EN ISO 6785:2007Piens un piena produkti. Salmonellas spp. NoteikšanaAtcelts
14744EN ISO 8968-2:2001Milch - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 2: Blockaufschluss-Verfahren (Makroverfahren) (ISO 8968-2:2001)Atcelts
14761EN ISO 7328:1999Glaces de consommation et préparations pour glaces à base de lait - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 7328:1999)Atcelts
14758LVS EN ISO 1736:2001Sausais piens un sausā piena produkti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14732LVS EN ISO 1211:1995Piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14734LVS EN ISO 14501:2001Piens un piena pulveris - Aflatoksīna M1 satura noteikšana - Attīrīšana ar imūnafīno hromatogrāfiju un noteikšana ar augstas izšķiršanas spējas šķidruma hromatogrāfijuAtcelts
24263EN ISO 5943:2006Fromages et fromages fondus - Détermination de la teneur en chlorures - Méthode par titrage potentiométrique (ISO 5943:2004)Atcelts
14746LVS EN ISO 8968-4:2002Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 4.daļa: Neolbaltumvielu slāpekļa satura noteikšanaAtcelts
38570LVS EN ISO 9233-2:2013Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2007 including Amd 1:2012)Atcelts
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 220 ieraksta(-iem).