Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
38570LVS EN ISO 9233-2:2013Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2007 including Amd 1:2012)Atcelts
14758LVS EN ISO 1736:2001Sausais piens un sausā piena produkti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14744EN ISO 8968-2:2001Milch - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 2: Blockaufschluss-Verfahren (Makroverfahren) (ISO 8968-2:2001)Atcelts
14746EN ISO 8968-4:2001Milch - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 4: Bestimmung des Nichtproteinstickstoff-Gehaltes (ISO 8968-4:2001)Atcelts
14738EN ISO 707:1997Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:1997)Atcelts
14732LVS EN ISO 1211:1995Piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14742EN ISO 13366-3:1997Milk - Enumeration of somatic cells - Part 3: Fluoro-opto-electronic method (ISO 13366-3:1997)Atcelts
14748EN ISO 1211:2001Milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1211:1999)Atcelts
14733EN ISO 3727:1995Beurre - Détermination des teneurs en eau, en matière sèche non grasse et en matière grasse sur la même prise d'essai (Méthode de référence) (ISO 3727:1977)Atcelts
14734LVS EN ISO 14501:2001Piens un piena pulveris - Aflatoksīna M1 satura noteikšana - Attīrīšana ar imūnafīno hromatogrāfiju un noteikšana ar augstas izšķiršanas spējas šķidruma hromatogrāfijuAtcelts
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 221 ieraksta(-iem).