Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
66921EN 14105:2020Produits dérivés des corps gras - Esters méthyliques d'acides gras (EMAG) - Détermination de la teneur en glycérols libre et total et en mono-, di- et triglycéridesAtcelts
14973LVS EN 14111:2003 ATauku un eļļas atvasinājumi - Taukskābju metilesteri - Joda vērtības noteikšanaAtcelts
14973LVS EN 14111:2005 LTauku un eļļu atvasinājumi - Taukskābju metilesteri (FAME) - Joda skaitļa noteikšanaAtcelts
14977LVS EN ISO 6885:2001Dzīvnieku un augu eļļas - Anizidina skaitļa noteikšanaAtcelts
14987EN ISO 6321:2002Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen (ISO 6321:2002)Atcelts
65086LVS EN ISO 18363-2:2019Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju saistīto hlorpropāndiolu (MCPD) un glicidola noteikšana ar GC/MS. 2.daļa: Metode, lietojot lēnu pāresterificēšanu sārmainā vidē un mērot 2-MCPD, 3-MCPD un glicidolu (ISO 18363-2:2018)Atcelts
27012LVS EN ISO 6320:2001 /AC:2010Animal and vegetable fats and oils - Determination of refractive index (ISO 6320:2000/Cor.1:2006)Atcelts
14944EN ISO 9167-2:1997Rapssamen - Bestimmung des Glucosinolatgehaltes - Teil 2: Verfahren mit Röntgenfluoreszenzanalyse (ISO 9167-2:1994)Atcelts
14955LVS EN ISO 9832:2001 +A1Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Tehniskā heksāna atlikuma satura noteikšanaAtcelts
33547EN 14105:2011Tauku un eļļu atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Brīvā un kopējā glicerīna, mono-, di- un triglicerīdu satura noteikšanaAtcelts
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 395 ieraksta(-iem).