Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
41911EN ISO 734:2015Ölsamenschrote - Bestimmung des Ölgehaltes - Extraktionsverfahren mit Hexan (oder Petrolether) (ISO 734:2015)Atcelts
22169EN ISO 734-2:2008Oilseed meals - Determination of oil content - Part 2: Rapid extraction method (ISO 734-2:2008)Atcelts
14961EN ISO 12228:1999Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der individuellen und der Gesamtsterine - Gaschromatographisches Verfahren (ISO 12228:1999)Atcelts
38682EN ISO 9167-1:1995/A1:2013Rapssamen - Bestimmung des Glucosinolatgehaltes - Teil 1: HPLC-Verfahren - Änderung 1 (ISO 9167-1:1992/Amd 1:2013)Atcelts
14962EN ISO 15304:2002Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehaltes an trans-Fettsäure-Isomeren in pflanzlichen Fetten und Ölen - Gaschromatographisches Verfahren (ISO 15304:2002)Atcelts
65086EN ISO 18363-2:2018Animal and vegetable fats and oils - Determination of fatty-acid-bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS - Part 2: Method using slow alkaline transesterification and measurement for 2-MCPD, 3-MCPD and glycidol (ISO 18363-2:2018)Atcelts
32014LVS EN ISO 15302:2010Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Benzo[a]pirēna satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija ar apgrieztu fāzi (ISO 15302:2007)Atcelts
35133LVS EN ISO 15753:2007 /A1:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Policiklisko aromātisko ogļūdeņražu satura noteikšana. 1. grozījums: Olīvu spiedpalieku eļļas izslēgšana no standarta darbības lauka (ISO 15753:2006/Amd 1:2011)Atcelts
14934EN ISO 5555:1995Animal and vegetable fats and oils - Sampling (ISO 5555:1991)Atcelts
14950EN ISO 6320:2000Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Brechungsindex (ISO 6320:2000)Atcelts
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 396 ieraksta(-iem).