Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30875EN ISO 23275-2:2008Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 2. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu daudzuma noteikšana (ISO 23275-2:2006)Izstrādē
30875LVS EN ISO 23275-2:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 2. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu daudzuma noteikšana (ISO 23275-2:2006)Standarts spēkā
30873LVS EN ISO 23275-1:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 1. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu klātbūtnes noteikšana (ISO 23275-1:2006)Standarts spēkā
30873EN ISO 23275-1:2008Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 1. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu klātbūtnes noteikšana (ISO 23275-1:2006)Izstrādē
30871LVS EN ISO 15303:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Gaistošo organisko piesārņotāju konstatēšana un identificēšana ar GC/MS (ISO 15303:2001)Standarts spēkā
30871EN ISO 15303:2008Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Gaistošo organisko piesārņotāju konstatēšana un identificēšana ar GC/MS (ISO 15303:2001)Izstrādē
30684prEN ISO 9832 revCorps gras d'origines animale et végétale - Dosage de l'hexane technique résiduel (ISO/PWI 9832:2008)Izstrādē
30505LVS EN ISO 3656:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Ultravioletā starojuma absorbcijas noteikšana pēc UV starojuma īpatvājinājuma (ISO 3656:2011)Standarts spēkā
30505EN ISO 3656:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Ultravioletā starojuma absorbcijas noteikšana pēc UV starojuma īpatvājinājuma (ISO 3656:2011)Izstrādē
30504LVS EN ISO 660:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2009)Atcelts
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 395 ieraksta(-iem).