Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
41911LVS EN ISO 734:2016Eļļas augu sēklu milti. Eļļas satura noteikšana. 1.daļa: Ekstrakcijas metode ar heksānu (vai petrolēteri) (ISO 734:2015)Atcelts
25219LVS EN ISO 15753:2007Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Policiklisko aromātisko ogļūdeņražu satura noteikšanaAtcelts
69629LVS EN ISO 3657:2020Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Pārziepjošanas vērtības noteikšana (ISO 3657:2020)Atcelts
33547LVS EN 14105:2011Tauku un eļļu atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Brīvā un kopējā glicerīna, mono-, di- un triglicerīdu satura noteikšanaAtcelts
35133LVS EN ISO 15753:2007 /A1:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Policiklisko aromātisko ogļūdeņražu satura noteikšana. 1. grozījums: Olīvu spiedpalieku eļļas izslēgšana no standarta darbības lauka (ISO 15753:2006/Amd 1:2011)Atcelts
22464LVS EN ISO 15304:2003 /AC:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Taukskābes trans-izomēra satura noteikšana augu taukos un eļļās - Gāzu hromatogrāfijas metodeAtcelts
14936LVS EN ISO 659:2001Eļļas augu sēklas - Eļļas satura noteikšana (References metode)Atcelts
25550LVS EN ISO 15302:2007Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Benz[a]pirēna satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija ar apgrieztu fāziAtcelts
27892LVS EN ISO 6885:2007Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Anizidina skaitļa noteikšanaAtcelts
14985EN ISO 10519:2000Rapssamen - Bestimmung des Chlorophyllgehaltes -Spektrometrisches Verfahren (ISO 10519:1997)Atcelts
Attēlo no 281. līdz 290. no pavisam 396 ieraksta(-iem).