Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14987LVS EN ISO 6321:2003Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Kušanas punkta noteikšana lietojot vaļējās kapilārās mēģenes (slīdes punkts)Atcelts
72364LVS EN ISO 6321:2021Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kušanas temperatūras noteikšana vaļējās kapilārās mēģenēs. Slīdēšanas temperatūra (ISO 6321:2021)Standarts spēkā
14940LVS EN ISO 658:2002Eļļas augu sēklas - Piemaisījumu satura noteikšanaAtcelts
14957LVS EN ISO 658:2003Eļļas augu sēklas - Piemaisījumu satura noteikšanaStandarts spēkā
14936LVS EN ISO 659:2001Eļļas augu sēklas - Eļļas satura noteikšana (References metode)Atcelts
30278LVS EN ISO 659:2009Eļļas augu sēklas. Eļļas satura noteikšana (References metode) (ISO 659:2009)Standarts spēkā
14963LVS EN ISO 660:2001Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Skābes skaitļa un skābuma noteikšanaAtcelts
24657LVS EN ISO 660:2001 /A1:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Skābes skaitļa un skābuma noteikšana - 1. labojums: Precizitātes dati neapstrādātai olīveļļaiAtcelts
30504LVS EN ISO 660:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2009)Atcelts
68814LVS EN ISO 660:2020Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2020)Standarts spēkā
Attēlo no 311. līdz 320. no pavisam 396 ieraksta(-iem).