Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
61640LVS EN ISO 11702:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Fermentatīva kopējā sterīnu satura noteikšana (ISO 11702:2016)Standarts spēkā
62711LVS EN ISO 6320:2017Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Refrakcijas indeksa noteikšana (ISO 6320:2017)Standarts spēkā
25548LVS EN ISO 8292-1:2010Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Cieto tauku daudzuma noteikšana ar pulsējošo kodolmagnētisko rezonansi. 1. daļa: Tiešā metode (ISO 8292-1:2008)Standarts spēkā
61824LVS EN ISO 3656:2011/A1:2017Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Ultravioletā starojuma absorbcijas noteikšana pēc UV starojuma īpatvājinājuma. 1.grozījums (ISO 3656:2011/Amd 1:2017)Standarts spēkā
61175LVS EN ISO 6885:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Anizidīna skaitļa noteikšana (ISO 6885:2016)Standarts spēkā
63788LVS EN ISO 15302:2017Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Benzo[a]pirēna noteikšana. Apgrieztās fāzes augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfija (ISO 15302:2017)Standarts spēkā
14980LVS EN ISO 10539:2003Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Sārmainības noteikšanaStandarts spēkā
62713LVS EN ISO 8534:2017Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (bezpiridīna) (ISO 8534:2017)Standarts spēkā
21455LVS EN ISO 9832:2004Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Tehniskā heksāna atlikuma satura noteikšanaStandarts spēkā
39587LVS EN ISO 12873:2014Olīveļļas un olīvu izspaidu eļļas. Vaska satura noteikšana ar kapilārās kolonnas gāzu hromatogrāfiju (ISO 12873:2010)Standarts spēkā
Attēlo no 351. līdz 360. no pavisam 395 ieraksta(-iem).