Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30871LVS EN ISO 15303:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Gaistošo organisko piesārņotāju konstatēšana un identificēšana ar GC/MS (ISO 15303:2001)Standarts spēkā
25559LVS EN ISO 22959:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Policiklisko aromātisko ogļudeņražu noteikšana ar donora-akceptora komplekso hromatogrāfiju tiešsaistes režīmā un šķidrumu hromatogrāfiju (HPLC) ar fluorescences detektēšanu (ISO 22959:2009)Standarts spēkā
30501LVS EN ISO 16931:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Polimerizēto triglicerīdu noteikšana ar augstas izšķiršanas spējas hromatogrāfiju (ISO 16931:2009)Standarts spēkā
64092LVS EN 14103:2020Tauku un eļļas atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Estera un linoleīnskābes metilestera satura noteikšanaStandarts spēkā
30278LVS EN ISO 659:2009Eļļas augu sēklas. Eļļas satura noteikšana (References metode) (ISO 659:2009)Standarts spēkā
25549LVS EN ISO 8292-2:2010Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Cieto tauku daudzuma noteikšana ar pulsējošo kodolmagnētisko rezonansi. 2. daļa: Netiešā metode (ISO 8292-2:2008)Standarts spēkā
34659LVS EN ISO 17932:2012Palmu eļļa. Izbalināmības rādītāja krituma (DOBI) un karotīna satura noteikšana (ISO 17932:2011)Standarts spēkā
69164LVS EN ISO 665:2020Eļļas augu sēklas. Mitruma un gaistošo vielu satura noteikšana (ISO 665:2020)Standarts spēkā
79540LVS EN ISO 3961:2025Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Joda vērtības noteikšana (ISO 3961:2024)Standarts spēkā
68814LVS EN ISO 660:2020Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2020)Standarts spēkā
Attēlo no 351. līdz 360. no pavisam 396 ieraksta(-iem).