Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30505EN ISO 3656:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Ultravioletā starojuma absorbcijas noteikšana pēc UV starojuma īpatvājinājuma (ISO 3656:2011)Izstrādē
24663EN ISO 13884:2005Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung isolierter trans-Isomere durch Infarot-Spektrometrie (ISO 13884:2003)Izstrādē
30941EN ISO 8420:2002/AC:2008Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Polāro savienojumu daudzuma noteikšana (ISO 8420:2002/Cor 1:2004)Izstrādē
31869EN ISO 12966-4:2015Animal and vegetable fats and oils - Gas chromatography of fatty acid methyl esters - Part 4: Determination by capillary gas chromatography (ISO 12966-4:2015)Izstrādē
63990EN ISO 9167:2019Rapssamen und Rapsschrot - Bestimmung des Glucosinolatgehaltes - Verfahren mittels Hochleistungsflüssigchromatographie (ISO 9167:2019)Izstrādē
28892prEN 14103 revProduits dérivés des corps gras - Esters méthyliques d'acides gras (EMAG) - Détermination de la teneur en ester et en ester méthylique de l'acide linoléniqueIzstrādē
69164EN ISO 665:2020Oilseeds - Determination of moisture and volatile matter content (ISO 665:2020)Izstrādē
30875EN ISO 23275-2:2008Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 2. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu daudzuma noteikšana (ISO 23275-2:2006)Izstrādē
25556prEN ISO 17932Animal and vegetable fats and oils - Determination of the deterioration of bleachability index (DOBI)Izstrādē
31867EN ISO 12966-1:2014Animal and vegetable fats and oils - Gas chromatography of fatty acid methyl esters - Part 1: Guidelines on modern gas chromatography of fatty acid methyl esters (ISO 12966-1:2014)Izstrādē
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 395 ieraksta(-iem).