Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
61174LVS EN ISO 662:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Mitruma un gaistošo vielu satura noteikšana (ISO 662:2016)Standarts spēkā
14947LVS EN ISO 662:2002Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Mitruma un gaistošu vielu satura noteikšanaAtcelts
28033LVS EN ISO 661:2005 /AC:2007Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Analizējamā parauga sagatavošanaStandarts spēkā
24662LVS EN ISO 661:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Analizējamā parauga sagatavošanaStandarts spēkā
14927LVS EN ISO 661:1995Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Vorbereitung der Untersuchungsprobe (ISO 661:1989)Atcelts
68814LVS EN ISO 660:2020Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2020)Standarts spēkā
30504LVS EN ISO 660:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2009)Atcelts
24657LVS EN ISO 660:2001 /A1:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Skābes skaitļa un skābuma noteikšana - 1. labojums: Precizitātes dati neapstrādātai olīveļļaiAtcelts
14963LVS EN ISO 660:2001Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Skābes skaitļa un skābuma noteikšanaAtcelts
30278LVS EN ISO 659:2009Eļļas augu sēklas. Eļļas satura noteikšana (References metode) (ISO 659:2009)Standarts spēkā
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 395 ieraksta(-iem).