Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
62713EN ISO 8534:2017Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination de la teneur en eau - Méthode de Karl Fischer (sans pyridine) (ISO 8534:2017)Izstrādē
80992prEN ISO 21294 revÖlsamen - Manuell oder automatisch diskontinuierliche ProbenahmeIzstrādē
14957EN ISO 658:2002Ölsamen - Bestimmung des Gehaltes an Verunreinigungen (ISO 658:2002)Izstrādē
14956EN ISO 10565:1998Ölsamen - Gleichzeitige Bestimmung des Öl- und Wassergehaltes - Verfahren mit gepulster Kernresonanzspektroskopie (ISO 10565:1998)Izstrādē
25553prEN ISO 6886Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidation stability (accelerated oxidation test)Izstrādē
33905EN ISO 27107:2010Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Peroksīdskaitļa noteikšana. Potenciometriskā noteikšana pēc beigupunkta (ISO 27107:2008, koriģētā versija 2009-05-15)Izstrādē
70045EN 14104:2021Fat and oil derivates - Fatty acid methyl ester (FAME) - Determination of acid valueIzstrādē
30505EN ISO 3656:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Ultravioletā starojuma absorbcijas noteikšana pēc UV starojuma īpatvājinājuma (ISO 3656:2011)Izstrādē
27891EN ISO 664:2008Eļļas augu sēklas. Laboratorijas paraugu reducēšana līdz testa paraugam (ISO 664:2008)Izstrādē
39587EN ISO 12873:2014Olive oils and olive-pomace oils - Determination of wax content by capillary gas chromatography (ISO 12873:2010)Izstrādē
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 395 ieraksta(-iem).