Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
61640EN ISO 11702:2016Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Enzymatische Bestimmung des Gesamtsterin-Gehaltes (ISO 11702:2016)Izstrādē
61640LVS EN ISO 11702:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Fermentatīva kopējā sterīnu satura noteikšana (ISO 11702:2016)Standarts spēkā
61513LVS EN ISO 14244:2016Eļļas augu sēklu milti. Šķīstošo proteīnu noteikšana kālija hidroksīda šķīdumā (ISO 14244:2014)Standarts spēkā
61513EN ISO 14244:2016Tourteaux de graines oléagineuses - Détermination de la teneur en protéines solubles en solution d'hydroxyde de potassium (ISO 14244:2014)Izstrādē
61178EN ISO 15753:2016Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von polycyclischen aromatischen Kohlenwasserstoffen (ISO 15753:2016)Izstrādē
61178LVS EN ISO 15753:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Policiklisko aromātisko ogļūdeņražu noteikšana (ISO 15753:2016)Standarts spēkā
61177LVS EN ISO 9936:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Tokoferolu un tokotrienolu satura noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju (ISO 9936:2016)Standarts spēkā
61177EN ISO 9936:2016Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Tocopherol- und Tocotrienol-Gehaltes mittels Hochleistungsflüssigchromatographie (ISO 9936:2016)Izstrādē
61176EN ISO 6886:2016Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Oxidationsstabilität (beschleunigter Oxidationstest) (ISO 6886:2016)Izstrādē
61176LVS EN ISO 6886:2016Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Oksidatīvās stabilitātes noteikšana (paātrinātais oksidācijas tests) (ISO 6886:2016)Standarts spēkā
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 395 ieraksta(-iem).