Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
63614EN 4855-04:2020Luft- und Raumfahrt - ECO-Effizienz von Cateringgeräten - Teil 04: HeißgetränkeautomatenStandarts spēkā
63614LVS EN 4855-04:2020Aerospace series - ECO efficiency of catering equipment - Part 04: Beverage makersStandarts spēkā
63613LVS EN 4855-03:2020Aerospace series - ECO efficiency of catering equipment - Part 03: Chilling equipmentStandarts spēkā
63613EN 4855-03:2020Aerospace series - ECO efficiency of catering equipment - Part 03: Chilling equipmentStandarts spēkā
63612LVS EN 4855-02:2020Aerospace series - ECO efficiency of catering equipment - Part 02: Oven equipmentStandarts spēkā
63612EN 4855-02:2020Série aérospatiale - Écoefficacité du matériel de restauration - Partie 02 : FoursStandarts spēkā
63611EN 4855-01:2020Aerospace series - ECO efficiency of catering equipment - Part 01: General conditionsStandarts spēkā
63611LVS EN 4855-01:2020Aerospace series - ECO efficiency of catering equipment - Part 01: General conditionsStandarts spēkā
63603LVS EN 3475-418:2019Aerospace series - Cables, electrical, aircraft use - Test methods - Part 418: Thermal endurance for conductorsStandarts spēkā
63603EN 3475-418:2019Aviācijas un kosmosa sērija. Gaisa kuģos izmantojamie elektriskie kabeļi. Testēšanas metodes. 418. daļa: Dzīslu termiskā ilgizturībaIzstrādē
Attēlo no 1241. līdz 1250. no pavisam 7077 ieraksta(-iem).