CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
60206 | LVS CEN/TR 16875:2016 | Graudaugi un graudaugu produkti. Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu, lai noteiktu piemaisījumu saturu kukurūzā (Zea Mays, L.) un sorgo (Sorghum bicolor, L.) | Standarts spēkā |
35453 | LVS CEN/TR 16324:2012 | Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu bojātu graudu un piemaisījumu daudzuma noteikšanai parastajos kviešos, rudzos un cietajos kviešos | Standarts spēkā |
30134 | LVS CEN ISO/TS 16634-2:2010 | Pārtikas produkti. Kopējā slāpekļa satura noteikšana ar dedzināšanu pēc Dimā principa un kopproteīna satura aprēķināšana. 2. daļa: Graudaugi, pākšaugi un to malšanas produkti (ISO/TS 16634-2:2009) | Atcelts |
70924 | LVS CEN ISO/TR 29263:2021 | Graudaugi un graudaugu produkti. Pētījumi par paraugu ņemšanu (ISO/TR 29263:2021) | Standarts spēkā |
67759 | FprEN ISO 11746 | Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO/FDIS 11746:2019) | Izstrādē |
60208 | EN ISO 7973:2015 | Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph (ISO 7973:1992) | Izstrādē |
59477 | EN ISO 7971-3:2019 | Cereals - Determination of bulk density, called mass per hectolitre - Part 3: Routine method (ISO 7971-3:2019) | Izstrādē |
27609 | EN ISO 7971-3:2009 | Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 3. daļa: Parastā metode (ISO 7971-3:2009) | Atcelts |
59476 | EN ISO 7971-2:2019 | Getreide - Bestimmung der Schüttdichte, sogenannte Masse je Hektoliter - Teil 2: Verfahren zur Rückverfolgbarkeit von Messgeräten mittels Referenz auf internationale Normalgeräte (ISO/FDIS 7971-2:2018) | Izstrādē |
27608 | EN ISO 7971-2:2009 | Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 2. daļa: Mērinstrumentu izsekojamības metode ar atsauci uz starptautisko etalonmērinstrumentu (ISO 7971-2:2009) | Atcelts |
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 178 ieraksta(-iem).